Billeje i Palermo

Oplev byens mange pladser og kirker som San Cataldo. Foto: Jerzy Strzelecki.

Palermo er Siciliens hovedstad i det sydlige Italien. Med et Middelhavsklima og en rig historie tiltrækker byen mange turister, som ønsker at leje en bil og tage ud og opleve Sicilien i bil.

Palermo har en rig kulturel historie. Centrum er berømt for dens arkitektur samt dens mange kirker og paladser, som besøges flittigt af turisterne – inkl. Palermo Katededralen, St. Francis of Assisi kirken samt Palazzo dei Normanni.

Byen er også hjemsted for det største operahus i Italien – Teatro Massimo – som gør det muligt for de besøgende at opleve en teater forestilling. Eller du kan tage en slentretur i den største botaniske have i Italien – Orto botanico di Palermo – eller tage på en vandretur op til toppen af det nærliggende Monte Pellegrino og få en fantastisk udsigt over Palermo.

Se mere af Sicilien med billeje

Da det er en havneby finder man et stort antal af færger og cruiseskibe som sejler ud fra Palermo, og som sejler til andre havne rundt om i Italien, f.eks. Genova og Napoli. Det er en god idé at bestille biludlejning i Palermo og begive sig ud på en nærmere udforskning af Sicilien. Man kommer let af kystvejen til f.eks. Marsala og Messina – en køretur på et par timer – og det er virkelig en skøn køretur langs med havet.

Læs mere om Palermo by på det officielle turistbureaus hjemmeside.

Lej en bil i Palermo

Palermo, som er hovedstaden i regionen Sicilien og hovedby på øen af samme navn, er et yderst populært turistmål, hvilket ikke er så overraskende, da øen er rig på både natur og spændende historie. Bestil en lejebil i Palermo, så har I den bedste mulighed for at komme rundt på hele øen og opleve områdets mange seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Tag til Palermo med en lejebil til rådighed

Med billeje i Palermo, kan I blandt andet besøge byens katedral og ikke mindst Palazzo dei Normanni, som er smuk både udvendig og indvendig og helt klart et besøg værd. Byens arkitektonisk måske flotteste bygning er nok Gesu kirken, der er dekoreret med marmor og diverse udsmykninger.

Udsforsk Palermo på Sicilien på egen hånd

Palermo og Sicilien er også berygtede for en af øens bagsider, nemlig mafiaen, der stadig operere på øen ved at indsamle såkaldte pizzo-penge, altså beskyttelsespenge. Der er dog ingen grund til at frygte noget, når man besøger byen og resten af øen som turist. Rundt omkring i Palermo findes der dog en sammenslutning af butikker og forretninger, under navnet Adiopizzo – farvel pizzo – der har erklæret sig selv for pizzo-free.

Den billigste billeje finder I online. Bestiller I biludlejning i Palermo hjemmefra, kan I afhente bilen, så snart I ankommer til Palermo på Sicilien.

Find den billigste lejebil i Palermo Find Billeje her --> Sammenlign priser her