Billeje i Palermo Lufthavn

Palermo katedralen. Kilde: Allie Caulfield

Bestil leje af bil i Palermo Lufthavn på den nordlige del af Sicilien. Med biludlejning fra lufthavnen i Palermo, kommer I nemt til jeres hotel i hovedstaden i regionen Sicilien.

Palermo er en utroligt spændende by både arkitektonisk og kulturelt, og er en oplagt by at bestille billeje i, og det er både nemt og billigt at finde den ideelle lejebil i Palermo Punta Raisi Airport på Sicilien. Med en bil til rådighed i Palermo, vil I kunne opleve en by, der er blevet påvirket af flere forskellige kulturer og befolkningsgrupper gennem historien. Med en beliggenhed midt i Middelhavet, har Palermo, der også er øens største havneby, gennem tiden været udsat af både nordafrikanske, franske og italienske kulturer.

Her på Billeje.info kan I booke jeres billeje i Palermo Lufthavn i Italien via vores rent a car søgefunktion og få den ideelle mulighed for at komme rundt i Palermo og på resten af det nordvestlige Sicilien. Bestiller I jeres udlejningsbil online inden afrejse, finder I den bedste bil til jeres ferie på Sicilien, og så står jeres lejebil klar til jer, når I ankommer til Palermo Lufthavn.

Billig billeje i Palermo Lufthavn
Palermo Lufthavn (PMO), også kendt som ‘Falcone-Borsellino Airport’ eller ‘Punta Raisi Airport’, er hovedlufthavnen på øen Sicilien, hvor Palermo er den største by. Palermo Lufthavn ligger med sine 35 kilometers afstand ikke så tæt på byen Palermo.
Palermo Lufthavn er en af de lufthavne, der hvert år modtager flest passagerer i Italien. På trods af øen Siciliens størrelse, kommer der mange både nationale og internationale flyvninger til dette sted. Lufthavnen har igennem de sidste par år gennemgået en større renovering, således at det er muligt at modtage de mange turister. Hvis du har planer om at komme til øen, så bør du overveje billig billeje i Palermo Lufthavn. Dette kan bringe dig hurtigt videre efter landing.

I 2010 kom ca. 4,4 mio passagerer igennem Palermo Lufthavn. Således kan man se at tallene taler for sig selv. Palermo er nemlig ikke en af de største byer i Italien, men alligevel trækker lufthavnen mange mennesker til.

Både italienere, der flyver fra Rom eller Milano, men også folk hele vejen fra Frankfurt eller Paris, der gerne vil have en god afslappende ferie afsides og isoleret, besøger Palermo. Mange ved ikke engang at lufthavnen er opkaldt efter de to ledende mafia-bekæmpere, Giovanni Falcone og Paolo Borsellino, der blev myrdet i 1992. Man kan finde to store portrætter af dem i afgangshallen i lufthavnen. Kom uden om myldretiden ved at bestille billeje i Palermo Lufthavn, så du ikke skal stresse.

På trods af den makabre historie, der har lagt navn til lufthavnen, så er Palermo Lufthavn et ganske hyggeligt sted og en god måde at ankomme til Sicilien på. Mange turister vælger Palermo som destination af flere årsager.

Seværdigheder og attraktioner i Palermo

Palermo er hovedsæde for hele øen Sicilien. Det er både den største by, men også her hvor mange af de centrale beslutninger bliver taget. Både byen og øen har haft en omtumlet historie og har været under belejring af muslimer, normanner og det tysk-romerske rige. Man kan også godt fornemme den lidt anderledes stemning, når man befinder sig i Palermo. Byen har en historie, der går så langt tilbage, at man ikke bare kan gennemgå det hele på et par dage. Der er så mange ting, der skal opleves, og hvis man oven i købet også forventer at have lidt tid til afslapning, så bør man overveje billeje fra Palermo Lufthavn, da dette kan bringe dig rundt meget hurtigere og nemmere end med offentlig transport.

Kun omkring 600.000 indbyggere bor i den mest centrale del af Palermo. Der er derfor ikke helt overrendt, kun hvis du rammer byen i turisternes højsæson. Sicilien er blevet kendt igennem mange Hollywood Mafia-film, som f.eks. ‘Godfather’, hvor hovedpersonerne alle er fra øen. Derfor er Palermo også ganske velkendt for de fleste mennesker, der ved en smule om Italien. Palermo er dog langt mere end mafia-film og solskin, og derfor bør man også overveje, hvorledes man bruger sin tid der. Bestil billeje i Palermo Lufthavn, hvis du gerne vil opleve en lidt anderledes vinkel på byen.

Da der som nævnt har været mange forskellige folkefærd bosat på Sicilien og i Palermo, er der også mulighed for at opleve mange forskellige monumenter og steder. Det gør Palermo til et ganske spændende sted kulturelt. Katedralen er f.eks. udformet efter arabisk tradition og Normanner-paladset er genkendeligt normannisk.

Med billig billeje i Palermo Lufthavn kan du komme til og fra byen, som du ønsker. Selve Sicilien har en hel masse at byde på, og der er små charmerende steder hele vejen rundt. Palermo bliver startskuddet til din egen oplevelse af Italien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Palermo Lufthavn

Da Palermo Lufthavn ligger et godt stykke (ca. 30 km.) fra selve byen Palermo, kan det godt være noget af et besvær at komme frem. Der går toge frem og tilbage, men hvis ikke du har noget stort ønske om at sidde i en solvarm togvogn sammen med en masse andre mennesker, bør du nok overveje andre muligheder. En taxa er dyr hele vejen, så det sidste gode alternativ er at benytte billeje i Palermo Lufthavn.

Din ferie kan blive meget nemmere rent transportmæssigt, hvis du vælger billeje i Palermo Lufthavn. Du sparer tid, penge og overskud på den konto, og kan på den måde bedre læne dig tilbage og ikke stresse over en ting som transport.

Hvis du oven i købet rejser med familie eller venner, så vil de også være hurtige til at værdsætte, at de ikke skal bevæge sig ind og ud af toge og busser i hele deres dyrebare tid, som de benytter på en afslappende ferie.

Billeje i Palermo Lufthavn kan på den måde være med til at give den bedste start på din rejse.

Billig billeje i Palermo Lufthavn

Palermo er en anderledes del af Italien. Det er den ø, der repræsenterer det sydlige, og derfor bør den opleves. Billig billeje i Palermo Lufthavn kan være med til at give dig hele øen serveret på et sølvfad. Du kan nå hele vejen rundt uden problemer og kan derfor ligge bekymringerne på hylden.

At bestille billeje i Palermo Lufthavn er lig med frihed. Giv dig selv lidt overskud på ferien og udnyt dette glimrende tilbud.

Besøg Palermo Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Palermo Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her