Billeje i Forli

Piazza Saffi i Forli. Kilde: Wikimedia

Den italienske by Forli er hovedstaden i provinsen Forli-Cesena i den østlige del af Norditalien. Bestil leje af bil til jeres ferie i Forli, så har I den ideelle transportform til at komme rundt i byen med, og I har rig mulighed for at udforske området på egen hånd.

Leje af bil i Forli

Forli er blandt andet kendt for sin særlige arkitektur, og det er en god idé at tage sin udlejningsbil ud og se nogle af byens mange imponerende bygningsværker som for eksempel klostret San Mercuriale, der ligger ved Piazza Aurelio Saffi, en hyggelig plads, der ligger midt i Forli by.

Har booket billeje i Forli, bør man også køre en tur ud og se paladset Hercolani, der har en interessant historie, der går tilbage til 1800-tallet. I dag er Palazzo Hercolani eget af investeringsfirmaet Assicoop Romagna, og bliver af og til brugt til særlige lejligheder i Forli.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil en lejebil i Forli

Find og book biludlejning i Forli til jeres ferie i Italien og oplev byen i jeres helt eget tempo. Der er masser af oplevelser at finde i og omkring byen og kommunen Forli, og man når nemt rundt og ser dem alle, når man har en lejebil i Forli.

Tag på ferie i den østitalienske by, Forli, og bestil leje af bil til jeres ophold i Forli. Der er masser af spændende oplevelser at finde i Forli, som man nemmest når ud til med en lejebil til rådighed.

Udlejningsbil i Forli

Mest oplagt er det naturligvis at have booket sin billeje i Forli fra byens nærtliggende lufthavn. Med en udlejningsbil fra lufthavnen kommer man hurtigt til sit hotelværelse eller videre ud i Forli, og man slipper samtidig for at være afhængig af offentlig transport eller taxier i løbet af jeres ferie.

En af de mest interessante seværdigheder i Forli, man blandt andet kan opleve, når man har en udlejningsbil til rådighed, er den historiske, gamle vej fra romersk storhedstid, Via Aemilia eller Via Emilia, opkaldt efter sin ophavsmand, Marcus Aemilius Lepidus, som stod for opførelsen af denne vej, der går hele vejen til Rom.

Kom nemt omkring i Forli med lejebil

Forli byder på masser af oplevelser og byen har en interessant historie, der kan spores tilbage til over 200 år f.v.t. Rundt omkring i byen finder I masser af historiske og arkitektoniske bygninger som for eksempel San Giacomo Apostle-kirken og ikke mindst det imponerende San Mercuriale abbedi, der findes ved pladsen Piazza Aurelio Saffi, der ligger midt i Forli by.

Find den billigste lejebil i Forli Find Billeje her --> Sammenlign priser her