Billeje Campania

Bestil din billeje i Campania-regione i det sydlige Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Campania-regionen og det sydlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Campania, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Campania og det sydlige Italien i dit helt eget tempo.

Campania - her Positano

Campania – her Positano. Foto-kredit: pululante. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Generelle informationer om Campania

Campania, beliggende ud til Middelhavet i den sydvestlige del af den italienske halvø, har omkring 5,8 millioner indbyggere, hvilket gør den til Italiens næst-mest befolkningsrige region – og mere befolkningsrig end den samlede danske befolkning (på 5,6 millioner). Regionen er især kendt for sin astronomi, arkitektur og arkæologiske fund, der er blandt Italiens – og det europæiske kontinents – største.

Regionen er et overflødighedshorn af store seværdigheder, som hver for sig alene tiltrækker tusindevis af besøgende fra hele verden hvert år. Blandt de største af disse seværdigheder er Amalfikysten; én af Italiens smukkeste og kulturelt og historisk mest interessante kyststrækninger; de verdensberømte fortidsbyer Pompeii, Herculaneum, og Paestum; øen Capri; Certosa e Museo di San Martino i Napoli; kirken Gesu Nuovo i Napoli; Teatro di San Carlo i Napoli; Museo Cappella Sansevero – for blot at nævne nogle få.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Campania

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Campania, såsom Hertz, Europcar, Budget og Avis, samt en lang række lokale italienske billeje-selskaber. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i regionen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Campania og det sydlige Italien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Campania online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til regionen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Campania, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Største lufthavne

De største kommercielle lufthavne i regionen er Napolis internationale lufthavn med lufthavnskoden NAP og Salernos Costa d’Amalfi lufthavn med lufthavnskoden QSR. Du kan læse meget mere om billeje i Napolis internationale lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Campania

Der findes mange interessante og seværdige steder i Campania, som du kan opleve med en lejebil og masser af store kulturelle og historiske seværdigheder, du kan besøge.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Campania, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af regionens hovedstad Napoli.

  • Salerno (ca. 54 km)
  • Sorrento (ca. 49 km)
  • Pozzuoli (ca. 23 km)
  • Vesuv (ca. 21 km)
  • Procida (ca. 30 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Campania her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Find den billigste lejebil i Campania Find Billeje her --> Sammenlign priser her