Billeje i Sorrento

Bestil billeje i Sorrento og nyd den frihed og fleksibilitet, din lejebil giver dig til at udforske Den Sorrentiske Halvø og Amalfikysten i dit helt eget tempo. Dette kystlandskab betragtes med rette som et af de smukkeste i verden, og du vil ofte få lyst til blot at holde ind til siden for at nyde udsigten.

Der er venter dig en ferie med masser af oplevelser, hvis du bestiller billig biludlejning i Sorrento hjemmefra. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen fra Cartrawler, som du finder her på Billeje.info. Med en bil til rådighed er Sorrento et godt udgangspunkt for udflugter til nogle af Syditaliens største seværdigheder.

Sorrento
Sorrento har en spektakulære beliggenhed. Foto: pululante,

Sorrento – en syditaliensk perle

Det er ikke uden grund, at Sorrento længe har været en af Italiens mest populære rejsedestinationer. Byens beliggenheden ved Napolibugten turkisblå vand er idyllisk, og det er en fornøjelse blot at slentre rundt i de smalle gader. Uanset om du kører selv til Italien eller lejer bil, er det også i dette område du finder nogle af de smukkeste køreture i Europa. På bilferie med billeje i Sorrento kan du selv bestemme, om du vil holde ind, hvis du pludselig får øje på en særlig smuk udsigt eller en bod med friske appelsiner i vejsiden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udflugter med billeje

Biludlejning i i Sorrento er en mulighed for at udforske både den fantastiske kyste og de små, stemningsfulde landsbyer i bjergene. Der naturligvis også rig mulighed for at lave lidt længere udflugter til seværdighederne med en lejebil.

Vulkanen Vesuv, der ligger lidt udenfor Napoli, er et imponerende syn. Vulkanen er stadig aktiv, og da den ligger så tæt på storbyen Napoli med sine tre millioner indbyggere, regnes den som en af verdens farligste vulkaner. Men tag chancen og tag en tur derhen. Husk solbrillerne, da asken hvirvler rundt i luften, og en varm trøje, da det godt kan blive koldt på toppen i 1.281 meters højde.

Pompeii, den begravede by, er et imponerende arkæologisk sted og bestemt også et besøg værd. Det samme er storbyen Napoli med kultur, historie, et livligt gadeliv, stemning, butikker, restauranter og cafeer. Når du er her, så husk at spise en pizza, for det var efter sigende her, at pizzaen i sin tid blev opfundet – som en fattigmandsspise.

Du skal være opmærksom på, at kystens små hyggelige byer ofte er bygget op ad en bjergskråning. Vejene deroppe er små og stejle, så ofte er det slet ikke muligt at tage bilen med ind i centrum. Du sætter derfor bilen lige udenfor bygrænsen og spadserer rundt i byen.

Området omkring selve Sorrento er fyldt med interessante gårde og plantager, hvor du kan smage på egnens specialiteter eller besigtige lokal kunsthåndværk. Køb gerne souvenirs med hjem i form af citronlikør, Sorrentos specielle keramik eller håndlavet papir. Med lejebilen ved hånden er det ingen sag at transportere varerne med hjem til hotellet.

Billigste billeje i Sorrento

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Sorrento blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål om billeje (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Vil du ikke køre hele vejen ned gennem Europa til det sydlige Italien? Nærmeste internationale lufthavn til Sorrento er Napoli Lufthavn, som ligger omkring 1-1½ times kørsel væk. Når du har fået udleveret din lejebil, skal du blot køre efter Costiera Sorrentina.

Da lufthavnen modtager mange turister, som drager videre mod Den Sorrentiske Halvø og Amalfikysten i en lejet bil, bør du reservere billeje allerede hjemmefra. Så er du sikker, at der står en bil klar til dig. Ved at booke online i søgemaskinen her på Billeje.info, har du desuden bedst chance for at finde den billigste pris på lige præcis den lejebil, du søger.

Praktiske links

Byens officielle turistbureau

Find den billigste lejebil i Sorrento Find Billeje her --> Sammenlign priser her