Billeje Caserta

Bestil din billeje i Caserta i Campania-regionen med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Campania-regionen og den sydvestlige del af Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Caserta, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Caserta og Campania i dit helt eget tempo.

Caserta

Casertas berømte royale palads. Foto-kredit: Livioandronico2013. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Generelle informationer om Caserta

Caserta ligger i provinsen af samme navn i Campania-regionen i den sydvestlige del af Italien. Byen har omkring 80,000 indbyggere og er blandt andet kendt som en betydningsfuld landbrugs- og industri-by. Mest kendt er byen dog nok for sit storslåede barok-palads, Reggia di Caserta, der er et tidligere royalt palads, bygget i det 18. århundrede, og optaget på UNESCO´s liste over verdensarv. Du kan læse mere om det smukke palads hos UNESCO.

Blandt Casertas største seværdigheder er – ud over Reggia di Caserta – Duomo di Casertavecchia, Seteria Reale di San Leucio, Bagno di Venere, Giardino Inglese, Colonia di San Leucio di Caserta, Eremo di San Vitaliano, La Ghiandaia – Oasi WWF Bosco di San Silvestro, Santuario Di Santa Lucia E Della Divina Misericordia, Monumento a Luigi Vanvitelli, Chiesa di Santa Maria delle Grazie m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Caserta

Der er pt to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Caserta, nemlig Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Caserta og Campania-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Caserta online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Caserta, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Napolis internationale lufthavn med lufthavnskoden NAP, der ligger kun omkring 26 kilometer fra Caserta og ca. 6 kilometer uden for Napoli by. Fra lufthavnen er der ofte sæsonbestemte flyvninger til Skandinavien. Læs om billeje i Napolis internationale lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Caserta

Der findes mange interessante og seværdige steder i det sydlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Caserta, foruden naturligvis Caserta selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Caserta, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Benevento (ca. 53 km)
  • Napoli (ca. 32 km)
  • Salerno (ca. 77 km)
  • Vesuv (ca. 48 km)
  • Pompei (ca. 52 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Campania her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Find den billigste lejebil i Caserta Find Billeje her --> Sammenlign priser her