Billeje i Alba

Bestil din billeje i Alba i Norditalien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Piemonte-regionen og det nordlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Alba, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Alba, Piemonte og det nordlige Italien i dit helt eget tempo.

Alba

Alba. Foto-kredit: Frukko. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om Alba

Alba er beliggende i provinsen Cuneo i regionen Piemonte i det nordvestlige Italien. Slik-elskere kender måske navnet Alba, da det er her producenten Ferrero er placeret, som er kendt for den vindunderlige chokolade.  Men først og fremmest er Alba er kendt for at være den uofficielle hovedstad i det kendte vinområde Langhe, der er blevet erkæret verdensarv af Unesco, og for at producere vidunderlige vine, trøfler og ferskner.

Byen, der i dag har omkring 32,000 indbyggere, er oprindeligt grundlagt af celtiske og liguriske stammer og har været centrum for utallige dramatiske historiske begivenheder, der ogs¨gør Alba til et interessant historisk rejsemål.

Billeje i Alba

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Alba, såsom Europcar, Hartz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Alba og Piemonte-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Alba online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Alba, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste store internationale lufthavn er Torino lufthavn, der bærer det officielle navn Aeroporto di Torino og lufthavnskoden TRN. Lufthavnen ligger ca. 16 kilometer fra Torino og kun omkring 48 kilometer fra Alba. Læs om billeje i Torino lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Alba

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Alba, foruden naturligvis Alba selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Alba, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Bra (ca. 17 km)
  • Asti (ca. 30 km)
  • Torino (ca. 60 km)
  • Pinerolo (ca. 70 km)
  • Cúneo (ca. 70 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Piemonte her.

Find den billigste lejebil i Alba Find Billeje her --> Sammenlign priser her