Billeje i Ancona

Ancona havn, bare én af mange seværdigheder inden for rækkevidde med billeje. Foto: linz_ellinas

Ancona er et godt eksempel på det virkelige Italien, uspoleret af masseturisme. Der er masser af turistattraktioner i og omkring Ancona, derfor er det klogt at undersøge mulighederne for billeje i Ancona inden du tager af sted.

Ancona er en havneby i Italien placeret 280 km nordøst for Rom og 200 km sydøst for Bologna.

Det er i vid udstrækning muligt at finde en billig billeje i Ancona, hvis du bestiller i forvejen, ligesom det vil være et godt udgangspunkt for en rejse rundt i Italien, når du henter din udlejningsbil i Ancona lufthavn.

Ved at benytte sig af biludlejning i Ancona opnår man den letteste måde at rejse på, og det giver dig en frihed til at nyde seværdighederne uden fornemmelsen af en bestemt tidsbegrænsning lige som du undgår udgifter til andre former for transport.

De fleste af Ancona’s middelalderlige centre blev bombet under 2. Verdenskrig og er langsomt blevet genopbygget gennem årene. Katedralen, ligger på et bjerg, hvor man kan se ud over Ancona og er absolut et besøg værd, såfremt du har lejet en bil.

Flere strande og Monte Conero med billeje

Det er oplagt at skaffe sig en lejet bil hvis man skal have fornøjelse af at besøge de omkringliggende områder som f.eks. Monte Conero, som ligger på kysten og strækker sig fra Venice til Pescara med mange flade sandstrande.

Der er aldrig en rigtig dårlig periode at besøge Ancona i juli og august er de varmeste måneder, og det er nok i den periode, man skal udforske landskabet og strandene i området. Sørg for at have din billeje klar, så du er sikker på at kunne nå nogle af de mere afsides steder.

Se mere på Anconas officielle hjemmeside.

Lej bil i Ancona

I den østlige del af Italien ligger Ancona, som er hovedstaden i regionen Marche. Med billeje i Ancona får I mulighed for at opleve en af de vigtigste havnebyer i hele Italien.

Book en lejebil i Ancona til jeres ferie og kom nemt rundt til byens mange seværdigheder og attraktioner. Med en bil til rådighed kan I blandt andet køre en tur ud til eller en tur langs vandet. Ancona er en stor havneby, og der sejler mange færger til og fra havnen her, så der er altid masser af liv omkring havneområdet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Tag på bilferie med billeje i Ancona i Italien

Tager man på bilferie i Ancona, bør man uden tvivl besøge Ancona Katedralen, som ligger på byens højeste punkt, Guasco bakken, og tilbyder sine besøgende det absolut bedste overblik og den bedste udsigt udover Ancona by.

Har man tid, er det også en god idé at benytte sin biludlejning i Ancona til at tage på kunstmuseet Pinacoteca Comunale, hvor I kan opleve mere end 100 værker af kunstnere, der boede i regionen Marche og den nærtliggende region Veneto i løbet af 1400-tallet til 1800-tallet.

Den bedste pris på udlejningsbiler i Ancona, Italien, får I, hvis I bestiller leje af bil hjemmefra, i god tid.

Find den billigste lejebil i Ancona Find Billeje her --> Sammenlign priser her