Billeje Ancona lufthavn

Det er nemt at finde billig billeje i Ancona lufthavn med søgemaskinen på Billeje.info Vi sammenligner priser fra alle billeje-selskaber som f.eks AVIS rent a car, Herts biludlejning og EuropCar, men også mindre lokale firmaer der udlejer biler i Ancona. Indtast hvornår du vil afhente din lejebil i lufthavnen og tryk “find billigst pris på billeje” så vil du få en oversigt med samtlige ledige lejebiler og priser!

Ancona

Ancona er en by i det centrale Italien i Marche ved Adriaterhavet. Havnebyen har en befolkning på lidt over 100.000 indbyggere. Her er der trafikale færger til Kroatien Zadar, Split, Hvar, Bari, Rijeka, Dubrovnik, Grækenland og Montenegro.

Triumfbuen Trajan fra år 115 f kr. er i Ancona. Den er lavet af marmor. Der er også Cathedral af San Ciriaco fra 1000-tallet, bygget på ruinerne af et tempel for Venus. Ancona katedral står på en bakke, med udsigt over havnen og en betagende udsigt over Ancona og Adriaterhavskysten. Katedralen har en form af en båd, der er vendt på hovedet og har en kuppel med 12 flader. Havnen i Ancona er et monument bygget af Benito Mussolini.

Ancona Falconara Lufthavnen ligger ca. 10 minutters kørsel i bil til centrum af Ancona.

Lej en bil til Ancona og opdag en by, du ikke må glip af på din rejse gennem Italien. Med en udlejningsbil i Ancona, vil det være let at gå på opdagelse i de gamle kvarterer, der klatrer op ad bakkern og derefter nyde en betagende udsigt over havnen eller en naturskøn solnedgang. Ancona er den eneste by, hvor man kan nyde både solopgang og solnedgang over havet. Den kulturelle arv Ancona tilbyder dem, der beslutter at leje en bil , på mange uforglemmelige ruter. Med billeje i Ancona vil det være let at nå de forskellige strande. Stranden af Passetto, ligger højt og er fuld af sten og la Palombina Strand, der ligger lavt og har sandstrand.

En af de vigtigste havne i Italien, Ancona tilbyder også regelmæssige forbindelser med Grækenland, Kroatien og Tyrkiet.
Med billeje Fra Ancona lufthavn, kan du opleve de smukke landskaber i Parco nazionale dei Monti Sibillini og derfra fortsætte bestræbelserne i Umbrien, i et fantastisk landskab, der strækker sig mellem bakkerne.

 

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Besøg San Marino i din lejebil

Fra Ancona i din udlejningsbil vil det være let at nå Senigallia, berømt for sin historie og uberørte strande. Efter dette besøg kan man fortsætte langs kysten til Fanø, en by berømt for det ældste karneval i. Ancona Republikken San Marino, hvis historiske centrum er en del af UNESCO World Heritage Site må man heller ikke gå glip af. Den pragtfulde indre by Urbino, med en af de ældste universiteter i Europa er også et besøg værd.

Læs mere om San Marino på UNESCO´s hjemmeside her

 

Fly til Ancona lufthavn

I skrivende stund findes der ikke direkte fly til Ancona lufthav fra Danmark så man er nødt til at mellemlande i f.eks Milano, Rom eller en anden by i det sydlige Europa. De seneste år har lavprisselskaber som Ryanair og Easyjet oprettet mange base i lufthavne i Italien og det gælder også lufthaven i Ancona, så måske vi en dag kan få glæde af en direkte flyforbindelse til København ellerBillund lufthavn.

Du kan læs mere om hvordan du finder billige priser på flybilletter til Ancona her på Billeje.info

Find den billigste lejebil i Ancona lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her