Billeje Lazio

Velkommen til information og gode råd om billeje i regionen Lazio i Italien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Lazio kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Lazio

Lazio, beliggende i den centrale del af det italienske fastland, er den tredje-mest befolkede region i Italien med et befolkningsantal, som næsten svarer til hele Danmarks tilsammen (5.7 millioner i 2015). Én af grundene til, at regionen er én af de mest befolkede regioner i Italien er, at den rummer Italiens største by og hovedstad, Rom. Det er også den italienske hovedstad, der er med til at gøre regionen til den anden-største økonomi i Italien.

Lazio er især kendt for dens betydning i antikken, hvor den var hjemsted for én af sin tids største og mest spektakulære civilisationer og statsdannelser, som først omfattede det romerske kongedømme, siden den romerske republik og til sidst det romerske kejserrige.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Blandt de største seværdigheder i Lazio er naturligvis Rom med dennes endeløse række af historiske og kulturelle seværdigheder, såsom Vatikanet (med blandt andet Peterskirken og Vatikan-museet), Colosseum, Pantheon, Forum Romanum, Fontana di Trivi, Piazza Navona, Piazza di Spagna, Basilica San Giovanni in Laterano, Villa Medici og Villa Borghese m.fl. Herudover er der et væld af andre seværdigheder i andre dele af regionen, f.eks. slottet Castello di Proceno, Il Bagnaccios varme kilder og Monte Rufeno natur-reservat.

Billigste billeje i Lazio

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Lazio blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Find den billigste lejebil i Lazio Find Billeje her --> Sammenlign priser her