Billeje Cassino

Bestil din billeje i Cassino i Lazio-regione i det centrale Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Lazio-regionen og det centrale Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Cassino, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Cassino og det centrale Italien i dit helt eget tempo.

Cassino

Cassino. Foto-kredit: Piotr Gurgul. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Generelle informationer om Cassino

Cassino ligger ved foden af Monte Cairo-bjerget i provinsen Frosinone i den sydlige ende af Lazio-regionen i den centrale del af Italien. Byen, der har omkring 34,000 indbyggere, er mest kendt for at være det sted, hvor Slaget om Monte Cassino, også kendt som Slaget for Rom, fandt sted under Anden Verdenskrig; et slag, der egentlig bestod af hele fire slag og som udkæmpedes mellem de tyske besættelsestropper i Italien og de Allierede, der forsøgte at gennembryde den såkaldte Gustav-linje og erobre Rom. De fire berømte – eller berygtede – krigsslag udraderede næsten Cassino by.

Blandt byens største seværdigheder er naturligvis Monte Cassino abbedi, der spillede en hovedrolle i Slaget om Monte Cassino, og som blev genopbygget efter kraftige bombninger under krigshandlingerne. Foruden klostret er der slottet Rocca Janula, Cassino krigs-kirkegård, den tyske krigs-kirkegård, den polske krigs-kirkegård, et multimedia-museum, der tematiserer Anden Verdenskrig kaldet Historiale, og en række romerske fund, herunder et amfiteater, en del af Via Latina, og et mausoleum.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Cassino

Der er i skrivende stund to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Cassino, nemlig Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Cassino og Lazio-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Cassino online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cassino, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Napoli lufthavn, der ligger kun omkring 95 kilometer fra byen, men rejsende fra Skandinavien kan med fordel flyve til Roms Fiumicino Leonardo da Vinci lufthavn, som godt nok ligger et stykke længere væk (omkring 155 kilometer), men som regelmæssigt har direkte flyvninger til og fra Skandinavien. Læs om billeje i Roms Fiumicino lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Cassino

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Cassino, foruden naturligvis Cassino selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Cassino, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Frosinone (ca. 55 km)
  • Caserta (ca. 72 km)
  • Pompei (ca. 116 km)
  • Napoli (ca. 100 km)
  • Rom (ca. 136 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Lazio her.

Find den billigste lejebil i Cassino Find Billeje her --> Sammenlign priser her