Billeje Aprilia

Bestil din billeje i Aprilia i Lazio-regionen i det centrale Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Lazio-regionen og det centrale Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Aprilia, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Aprilia, Lazio-regionen og det centrale Italien i dit helt eget tempo.

Aprilia

Aprilia omgivet af vinmarker. Foto-kredit: Deblu68. Oploadet under licensen Public domain.

Generelle informationer om Aprilia

Aprilia, beliggende i provinsen Latina, er med sine omkring 74,000 indbyggere den femte-største by i regionen Lazio i den centrale del af Italien. Byen, der ligger kun 50 kilometer fra hovedstaden Rom og som derfor formelt er en del af Roms metropole område, er blandt andet kendt for sin vinproduktion, der rummer hele 3,700 hektarer vinmarker, der er betegnet Denominazione di origine controllata (det italienske system for kontrol af oprindelsesbetegnelser for fødevarer og særligt vin).

Blandt byens seværdigheder er Campus Primavera – Equilibrio, Il Cerchio nel Grano, Malibran Park, L’Isoletta Societa Agricola og Pontina Paintball Aprilia.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Aprilia

Der er pt ét internationalt kendt biludljeningsfirma tilstede i Aprilia, nemlig Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Aprilia og Lazio-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Aprilia online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Aprilia, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Der ligger flere internationale lufthavne tæt på Aprilia, herunder Ciampino–G. B. Pastine Internationale Lufthavn, der ligger omkring 24 kilometer fra byen, og den store og kendte Leonardo da Vinci–Fiumicino lufthavn, der ligger omkring 42 kilometer fra byen.

Læs mere om billeje i Leonardo da Vinci–Fiumicino lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Aprilia

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Aprilia, og som byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Aprilia, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Latina (ca. 27 km)
  • Pomezia (ca. 19 km)
  • Rom (ca. 50 km)
  • Terracina (ca. 65 km)
  • Tivoli (ca. 80 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Lazio-regionen her.

Find den billigste lejebil i Aprilia Find Billeje her --> Sammenlign priser her