Billeje Lombardiet

Velkommen til information og gode råd om billeje i regionen Lombardiet i Italien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Lombardiet kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Lombardiet

Lombardiet ligger i den nordlige del af Italien på grænsen til Schweiz og naboregionerne Trentino-Alto, Veneto, Piemonte og Emilia Romagna. Selvom regionen ikke er den mest kendte blandt Italiens regioner er der god grund til at lægge mærke til den, for ikke bare er det den mest befolkningsrige region i Italien med omkring en sjettedel af landets befolkning (9,995,061 indbyggere); det er også den region i Italien med størst BRP (dvs. svarende til en regions BNP), idet den står for omkring en femtedel af landets BNP, hvilket gør den til den rigeste region i Italien. Det er desuden den region i landet, der har fået flest monumenter og steder med på UNESCO´s verdensarvs-liste.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Blandt de største seværdigheder i regionen er Milanos spektakulære katedral, som er verdens tredjestørste; La Citta Alta i Bergamo, som er byens unikke, historiske bydel; Villa Balbianello i Lenno fra det sekstende århundrede; Stelvio-passet i Bormio – det højeste pas i Europa; den historiske kirke Chiesa di Santa Maria presso San Satiro i Milano; den fantastiske arkade Galleria Vittorio Emanuele II i Milano; den berømte Como-sø – for bare at nævne nogle få.

Billigste billeje i Lombardiet

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Lombardiet blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Find den billigste lejebil i Lombardiet Find Billeje her --> Sammenlign priser her