Billeje Busto Arsizio

Bestil din billeje i Busto Arsizio med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Busto Arsizio og Lombardiet.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Busto Arsizio, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lombardiet og det nordlige Italien i dit helt eget tempo.

Busto Arsizio

En af de smukke kirker i Busto Arsizio. Foto-kredit: Cesco.pb. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Busto Arsizio

Busto Arsizio ligger i provinsen Varese, ca. 34 kilometer nord for Milano, i regionen Lombardiet i den nordvestlige del af Italien. Byen har omkring 81,883 indbyggere og er blandt andet kendt for at huse to sommerfestivaler til ære for byens skytshelgener  Johannes Døberen og Sankt Michael Archangel.

Blandt byens største seværdigheder er renæssance-skrinet Santa Maria di Piazza, også kaldet Beata Vergine dell’Aiuto bygget mellem 1515 og 1522; kirken Sankt Johannes Døberen, bygget mellem 1609 og 1635 og med et klokketårn fra 1400-tallet; kirken San Michele Arcangelo, hvis klokketårn fra det tiende århundrede er byens ældste bygning; San Roccos kirke, der blev bygget som værn mod pesten, og som rummer freskoer af  Salvatore og Francesco Maria Bianchi; og museet for textil og industri, der gengiver noget af byens økonomiske historie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Busto Arsizio

Der er pt flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Busto Arsizio, såsom Sixt, Hertz, Europcar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Busto Arsizio og Lombardiet-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Busto Arsizio online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Busto Arsizio, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Nærmeste lufthavn er den store internationale lufthavn Milano Malpensa lufthavn med lufthavnskoden MXP, der ligger kun omkring 18 kilometer fra Busto Arsizio. Lufthavnen er den andestørste i Italien efter Rom og den vigtigste lufthavn i Norditalien med over 19 millioner rejsende hvert år. Læs om billeje i Milano lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Busto Arsizio

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Busto Arsizio, foruden naturligvis Busto Arsizio selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Busto Arsizio, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Varese (ca. 29 km)
  • Milano (ca. 40 km)
  • Novara (ca. 34 km)
  • Como (ca. 40 km)
  • Bergamo (ca. 80 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Lombardiet her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Find den billigste lejebil i Busto Arsizio Find Billeje her --> Sammenlign priser her