Billeje Brescia

Bestil din billeje i Brescia i Lombardiet med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Lombardiet og det nordlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Brescia, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lombardiet og det nordlige Italien i dit helt eget tempo.

Brescia

Brescia set fra slottet. Foto-kredit: Pedro. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Generelle informationer om Brescia

Brescia ligger ved foden af Alperne, få kilometer fra Gardasøen og Iseo-søen, i regionen Lombardiet i den nordlige del af Italien. Med sine omkring 196,000 indbyggere er byen den andenstørste i regionen og den fjerdestørste i det nordvestlige Italien. Byen er blandt andet kendt for at være det tredjestørste industriområdet i Italien, med en stor produktion af maskin-redskaber, for at være hjemsted for fremstillingen af den kendte Franciacorta-vin og for at rumme et forum romanum og kloster-komplekset  San Salvatore-Santa Giulia, der begge er kommet på UNESCO´s liste over verdensarv.

Blandt de største seværdigheder i byen – ud over det romerske forum og kloster-komplekset San Salvatore-Santa Giulia – er Duomo Vecchio di Brescia, Brescia slot, Piazza della Loggia, Teatro Grande, Tempio Capitolino e Piazza del Foro, Torre di San Martino, Chiesa di S. Salvatore, Chiesa di San Francesco d’Assisi, Museo Mille Miglia, Santuario di Santa Maria delle Grazie m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Brescia

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Brescia, såsom Hertz, Europcar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Brescia og det øvrige Lombardiet. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Brescia online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Brescia, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Bergamo lufthavn med det officielle navn Il Caravaggio International Airport, også kaldet Orio al Serio International Airport, og lufthavnskoden BGY. Lufthavnen ligger ca. 56 kilometer fra Brescia. I skrivende stund er der direkte flyvninger fra lufthavnen til Skandinavien (CPH og Stockholm) med Ryanair. Læs om billeje i Bergamo lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Brescia

Der findes mange interessante og seværdige steder i Lombardiet, som du kan opleve med en lejebil fra Brescia, foruden naturligvis Brescia selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Brescia, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Bergamo (ca. 53 km)
  • Verona (ca. 70 km)
  • Milano (ca. 91 km)
  • Parma (ca. 105 km)
  • Trento (ca. 135 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Lombardiet her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Find den billigste lejebil i Brescia Find Billeje her --> Sammenlign priser her