Billeje i Umbrien

Smuk natur i Umbrien. Kilde: globetrotter1937

Udforsk den italienske region Umbrien med en lejebil og oplev det ægte Italien. Der er mange ting at opleve med billeje i Umbrien, specielt når du har mulighed for at udforske regionens byerne helt uden at være afhængig af taxaer eller offentlig transport.

Umbrien, der også kaldes Umbria, er en af de mindste regioner i Italien, beliggende omtrent midt i landet. Regionen, der også er kendt som “Italiens grønne hjerte”, er den eneste i Italien, der hverken afgrænses af et hav eller et andet land. Umbrien er således omgivet af tre andre italienske regioner: Toscana mod vest, Marche mod øst, og Lazio mod syd.

Lej en bil i Umbrien og giv dig selv chancen for at holde ferie i eller i eget tempo besøge nogle af de mange hyggelige middelalderbyer, som er så karakteristisk for regionen, såsom Assisi og Gubbio. Byerne emmer af historie, men byder også på et levende kulturliv, ikke mindst når det gælder madkulturen. Der findes kun små og mellemstore byer i Umbrien, hovedbyen Perugia har således kun omkring 165.000 indbyggere. Så er du på udkig efter et godt mål for en rolig og hyggelig ferie med familien og billeje, er det en god idé at lade rejsen gå til Umbrien.

Leje af bil i Umbrien

Vil du flyve til Italien for at holde ferie i Umbrien, er det ofte nemmest at finde en forbindelse til Rom. Afhængig af trafik tager det for eksempel ikke meget mere end et par timer at køre fra Rom Fiumicino Lufthavn til Umbrien. Det er selvfølgelig også muligt at booke biludlejning i Umbrien, hvis det passer dig bedre.

Uanset om du ønsker at afhente din lejebil i en lufthavn i en af naboregionerne eller i en by i Umbrien, finder du nemt den billigste pris i søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot angive, hvor og hvornår du vil hente din bil. Så bruger søgemaskinen fra CarTrawler nogle få sekunder på at indhente de bedste tilbud fra en lang række store og små biludlejningsselskaber såsom Avis, Europcar og Hertz, men også lokale udlejere der ofte har konkurrencedygtige priser. Søgeresultatet præsenteres for dig i en overskuelig liste, så du nemt kan vælge den bil, der passer bedst til dine behov.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billig biludlejning i Umbrien

Når du har en lejebil til din rådighed, betyder det ikke noget om din feriebolig ligger lidt fra alfarvej ude på landet. Så kan du nyde de fredelige omgivelser og samtidigt nemt køre ind til nærmeste by for at handle, hvis det er nødvendigt. Billeje er dog ikke bare en hjælp til praktiske gøremål, men først og fremmest en mulighed for at tage på spændende udflugter.

En af de bedst besøgte byer er naturligvis hovedstaden Perugia, som byder på en spændende undergrund, der fører til ruinerne fra fortet Rocca Paolina. Et andet interessant område i regionen, er Lago Trasimeno, som er oplagt at udforske med biludlejning i Umbrien. Lago betyder sø, og dette er det centrale Italiens største sø. Her kan du blandt andet besøge Castiglione del Lago, en mindre by, tæt ved søen. Kør også gerne en tur til den sydlige del af regionen for at nyde stemningen i Orvieto, der ligger omgivet af vinmarker. Byens er kendt for de mange imponerende bygninger fra 1200- og 1300-tallet, ligesom der også her er mulighed for at gå på opdagelse i underjordiske gange og grotter.

Populære attraktioner

En af de største fordele ved at benytte sig af billeje i Umbrien er, at du kan sætte dit eget tempo og besøge de seværdigheder og byer, som interesserer dig mest. Herunder er bare et lille udpluk af de steder, det kan anbefales at opleve i løbet af din ferie.

  • Perugia – regionens hovedstad med en charmerende middelalderkerne.
  • Castiglione del Lago – idyllisk by ved sø med mange gode restauranter.
  • Gubbio – smuk middelalderby
  • Assisi – en af regionens mest kulturelt interessante byer.
  • Orvieto – et oplagt udflugtsmål for vinelskere.

Du kan finde mere inspiration til din ferie på det lokale turistkontors hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Umbrien Find Billeje her --> Sammenlign priser her