Billeje i Alessandria

Bestil din billeje i Alessandria og oplev mere af byen med en lejebil til rådighed. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at finde i Alessandria, men biludlejning er også en oplagt chance for at udforske resten af regionen uden at være afhængig af offentlig transport eller guidede ture.

Med billeje kan du nemt udforske de mange idylliske småbyer i Piemonte. Foto: Megan Cole, CC BY 2.0

Information om Alessandria

Alessandria er en smuk by i den italienske Piemonte-region. Byen, som ligger mellem Tanaro og Bormida floderne, er et vigtigt knudepunkt for togtrafikken i regionen. Det er dog bedre at leje en bil, hvis du vil have mest muligt ud af din tid i denne del af Italien. I selve Alessandria finder du masser af monumenter og museer, som du bør sætte god tid af til at udforske. Rådhuset, som er fra det 18. århundrede, er for eksempel værd at besøge.  Du bør også opleve kirken Santa Maria Di Castello, som blev bygget i det 14. Århundrede, og Palazzo Ghilini fra 1733.

Find billig billeje i Alessandria

Alessandria har omkring 94.000 indbyggere. Byen har altså en størrelse, der betyder, at du her finder et godt udvalg af spisesteder og forretningsliv. Derudover er der også et bredt udvalg af biludlejningsselskaber rundt om i byen.

Hvert år er der mange som rejser til Piemonte i Italien på bilferie. Hvis du gerne vil slippe for den lange køretur ned gennem Europa, er det oplagt at flyve til Italien og her leje en bil. Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, er det nemt at finde den billigste billeje i Alessandria.

Det eneste du skal gøre er at angive den ønskede lejeperiode. Så leder søgemaskinen efter de billigste priser på billeje i Alessandria fra både store, internationale biludlejningsselskaber som Avis, Europcar og Sixt, men også en stribe mindre, lokale udlejere. I søgeresultatet kan du hurtigt finde de bedste tilbud på netop den type lejebil, som du søger.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udforsk Piemonte med billeje i Alessandria

Lejer du en bil i Alessandria, har du et godt udgangspunkt for at udforske resten af Piemonte. Denne region “for foden af bjergene” indbyder således til udflugter i bil, hvor du har friheden til at følge pludselige indskydelser og selv bestemmer, hvor lang tid du vil afsætte til at besøge de forskellige byer undervejs. Det tager for eksempel mindre end en time at køre fra Alessandria til de berømte byer Barolo og Alba. Begge disse charmerende byer er verdenskendt for mad og vin. Det kan være en fordel af leje en bil med god bagageplads, så du kan købe lokale produkter med hjem fra regionens mange vingårde og gårdbutikker.

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Nyttige links

Du kan finde mere information om Alessandria på byens egen hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Alessandria Find Billeje her --> Sammenlign priser her