Billeje Marche

Bestil din billeje i regionen Marche i Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Marche-regionen og det centrale-østlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Marche, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Marche og det centrale-østlige Italien i dit helt eget tempo.

Marche

Den smukke Marche-region. Foto-kredit: gianni del bufalo. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Generelle informationer om Marche

Marche ligger i den centrale-østlige del af Italien, omgivet af regionerne Emilia-Romagna, Toscana, Umbrien, Lazio og Abruzzo. Regionen er kendt som en gammel landbrugs-region, og selvom landbruget stadig spiller en betydningsfuld rolle i regionen, så er det i stigende grad blevet små (ofte familiedrevne) virksomheder og specialiseret industri, blandt andet inden for tekstil- og møbelindustrien, der er begyndt at præge regionens økonomi siden 1980´erne.

Med dens smukke natur, præget af flere store bjergkæder og en 173 kilometer lang kystlinje, er turismen også begyndt at blomstre i regionen. Blandt Marches største seværdigheder er Santuario Della Santa Casa, Grotte di Frasassi, Chiesa di Santa Maria della Rocca, Castello di Gradara, Lungomare San Benedetto del Tronto, Museo del Pianoforte Storico e del Suono, Museo della Carta e della Filigrana, Palazzo Ducale og Tempio del Valadier – for nu blot at nævne nogle få.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Marche

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Marche, såsom Hertz, Budget og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i regionen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Marche-regionen og det centrale-østlige Italien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Marche online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til regionen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Marche, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Største lufthavne i Marche

Der er i skrivende stund kun én lufthavn i Marche-regionen, nemlig Marche lufthavn med det officielle navn Aeroporto delle Marche (tidligere Aeroporto di Ancona-Falconara), som har lufthavnskoden AOI. Lufthavnen ligger på adressen Via del Consorzio, 60015 Falconara Marittima AN, Italien, ca. 12 kilometer fra regionshovedstaden Ancona.

Læs om billeje i Marche lufthavn – også kaldet Ancona-Falconara lufthavn – her.

Steder du kan opleve med biludlejning i Marche

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale-østlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Marche-regionen, der byder på masser af store kulturelle, naturmæssige og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de mange interessante historiske byer, som du kan nå med biludlejning i Marche:

  • Ancona
  • Fano
  • Senigallia
  • Jesi
  • Ascoli Piceno
  • Fermo
  • Macerata
  • Pesaro

Nyttige links

Se liste over turistkontorer i Marche-regionen her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien.

Find den billigste lejebil i Marche Find Billeje her --> Sammenlign priser her