Billeje Ascoli Piceno

Bestil din billeje i Ascoli Piceno i Marche-regionen i Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Marche-regionen og det centrale-østlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Ascoli Piceno, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Ascoli Piceno og Marche-regionen i dit helt eget tempo.

Ascoli Piceno

Ascoli Piceno. Foto-kredit: Antmaury . Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Ascoli Piceno

Ascoli Piceno ligger i provinsen af samme navn i regionen Marche i den centrale-østlige del af Italien. Byen har omkring 51.000 indbyggere – og lidt mere end det dobbelte, hvis man tæller hele det metropole opland med.

Byen er kendt for dens renæssance-fest i august, der egentlig er en festlighed til ære for byens skytshelgen Saint Emidio, og en ridder-konkurrence afholdt ved samme lejlighed, kaldet Quintana. Byen er også kendt for sin historiske bydel, der blandt andet rummer ét af Italiens smukkeste renæssance-torve, Piazza del Popolo, og omkring 50 middelaldertårne.

Ud over Paizza del Popolo og de mange middelaldertårne har Ascoli Piceno en lang række historiske kirker og klostre, såsom San Vittore, Skt. Augustinus, San DomenicoSan Tommasoforuden katedralen Sant’Emidio. Af andre historiske bygninger og monumenter i byen kan nævnes Palazzo dei Capitani del Popolo, Palazzo dell’Arengo, Porta Tufilla og Fortezza Pia.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Ascoli Piceno

Der er i skrivende stund et internationalt kendt biludlejningsfirma tilstede i Ascoli Piceno, nemlig Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Ascoli Piceno og Marche-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Ascoli Piceno online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Ascoli Piceno, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Abruzzo lufthavn med det officielle navn L’Aeroporto di Pescara, også kaldet Aeroporto internazionale d’Abruzzo , og lufthavnskoden PSR. Lufthavnen ligger ca. 100 kilometer fra byen og har flyvninger til både italienske og udenlandske destinationer, såsom Milano, Bergamo og London (dog i skrivende stund ikke til Skandinavien). Læs om billeje i Abruzzo lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Ascoli Piceno

Der findes mange interessante og seværdige steder i Marche-regionen, som du kan opleve med en lejebil fra Ascoli Piceno, foruden naturligvis Ascoli Piceno selv, der byder på masser af spændende kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Ascoli Piceno, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Teramo (ca. 37 km)
  • Pescara (ca. 90 km)
  • L´Aquila (ca. 100 km)
  • Ancona (ca. 123 km)
  • Perugia (ca. 156 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Ascoli Piceno her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien.

Find den billigste lejebil i Ascoli Piceno Find Billeje her --> Sammenlign priser her