Billeje i Reggio di Calabria

Fonte Ferrigna. Kilde: Umberto Rotundo

Tag med familien på ferie i Syditalien og bestil billeje i Reggio di Calabria i regionen Calabria, som ligger på den nederste del af den italienske støvle, og helt ud til kysten. Der er mange gode grunde til at booke en lejebil til ferien i Reggio di Calabria.

Bestil billeje i Reggio di Calabria

Med en udlejningsbil i Reggio di Calabria, kommer I nemt rundt i området på egen hånd. Området i Calabria har en masse særpræget og flot arkitektur, som man bedst oplever fra sin lejebil. Det er muligt at leje bil fra den nærtliggende lufthavn i Ravagnese, kun en kort køretur fra Reggio di Calabria.

Brug blandt andet jeres biludlejning i Reggio di Calabria til at komme til Palazzo Campanella, hvor man har restaureret to bronzestatuer fra græsk storhedstid, som man fandt ved et tilfælde tilbage i 1970’erne. Statuerne kaldes Bronzi di Riace og er anslået til at være minimum 2400 år gamle.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lejebil i Reggio di Calabria, Italien

Strandene i Reggio di Calabria er også et besøg værd med billeje, ligesom man også bør køre en tur ud til den gamle bydel, kaldet Pentedattilo, som ligger i den sydlige del af Calabria. Her kan man få den perfekte udsigt ud over havet, og man kan nemt se Sicilien her fra.

Biludlejning i Reggio di Calabria
Tag til Reggio di Calabria på jeres ferie og oplev denne spændende by med en lejebil til rådighed. Med biludlejning i Reggio di Calabria kommer I nemt rundt i området og kan holde bilferie på den sydlige del af Italien, samtidig med, I slipper for den lange køretur derned.

Leje af bil i Reggio di Calabria

I kommer nemt rundt med billeje i Reggio di Calabria, som er en utroligt spændende by at opleve med en bil til rådighed, og I får mulighed for at køre en tur langs kysten, når I besøger Reggio di Calabria i regionen Calabria.

På den sydligste del af Italien ligger Reggio di Calabria. Fra den nærtliggende lufthavn i Ravagnese kan i booke leje af bil til jeres ferie og komme nemt direkte fra flyet og til jeres feriebolig i Syditalien.

Billeje i Reggio di Calabria

Oplev Reggio di Calabria med en lejebil til rådighed. Med bil har I den bedste transportform, hvis I vil nå ud og se det meste af byen. Tag for eksempel en tur forbi den gamle by Pentedattilo, som ligger ud til kysten og giver den besøgende en glimrende udsigt ud til Sicilien, der ligger ud for Reggio di Calabria.

Find den billigste lejebil i Reggio di Calabria Find Billeje her --> Sammenlign priser her