Billeje i Los Angeles

Los Angeles er nemt at udforske med lejebil. Foto: Pintaric

Los Angeles ligger i det sydvestlige Californien, og er en metropol blandt de 88 byer der findes i omegnen. Her finder man alt hvad der er smart og smukt, uanset om det drejer sig om filmstjerner, Disneyland eller fastfood.

Byen er berømt for sine bidrag til underholdningsindustrien, med succesrige filmselskaber såsom Universal, Paramount, Warner Brothers og Fox.

Nemt at se det hele med billeje i Los Angeles

Det er nemt at komme rundt i en lejebil i Los Angeles, da der er et veludviklet vejnet, som forbinder Los Angeles med de mange andre byer. Ruten med den bedste udsigt finder man langs den californiske kyst fra San Francisco eller Santa Barbara på Pacific Coast Highway. En af de største seværdigheder i Los Angeles er Hollywoods Walk of Fame, som man finder ved The Chinese Theatre, og som er fem kilometer lang med stjerner i fliserne til ære for filmstjerner, tv-berømtheder og kendte musikere.

Det er en god idé, at leje en bil i Los Angeles, da man så nemt kan besøge Universal Studios og Disneyland, også selvom man ikke rejser med børn. Det er også værd at tage en køretur igennem det luksuriøse område, Beverly Hills og det endnu mere eksklusive, Bel Air. På Rodeo Drive kan man shoppe i de eksklusive butikker.

De almindelige aktiviteter i Los Angeles består af shopping, aktiviteter i parkerne og at kigge efter berømtheder. Der er et stort udvalg af muligheder for musiske oplevelser i Los Angeles, og man finder et udvalg som kan tilfredsstille enhver musiksmag.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Tag din lejebil til Venice Beach

Ved at leje en billig bil i Los Angeles, kan man desuden besøge de mange strande, hvoraf især Santa Monica Beach er populær. Tilbring en eftermiddag på promenaden på Third Street eller molen ved Santa Monica. Venice Beach er kendt for sine gyldne sandstrande og stier, som bliver flittigt brugt blandt cyklister og rulleskøjteløbere. Ønsker man en lidt længere køretur kan man besøge Palm Springs og Pasadena.

Læs mere om seværdighederne i Los Angeles og omegn på byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Los Angeles Find Billeje her --> Sammenlign priser her