Billeje i Peguera

Bestil din billeje i Peguera og oplev den charmerende mallorquinske badeby og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser i Peguera og på resten af den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Peguera og Mallorca i dit helt eget tempo.

Peguera

Peguera er en smuk bade-destination. Foto-kredit: Thomas Kohler. Oploadet under licensen CC BY 2.0

Information om Peguera

Peguera, beliggende på den sydvestlige del af Mallorca, er et populært ferieresort med hele tre store strande og en lang række af hoteller, vandrehjem og ferielejligheder. Byen har ca. 3.988 fastboende indbyggere, men i højsæsonen øges det antal betragteligt af de mange turister, der bor i byen i en længere periode.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Peguera

Der er en række biludlejningsfirmaer, der har kontor i Peguera, såsom Europcar, foruden flere lokale firmaer, såsom Autos Roquero og Autos Bonsai, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Peguera og Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Peguera online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Peguera, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Peguera, men der er kun omkring 33 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Peguera

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Peguera og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 22 km)
  • Inca (ca. 49 km)
  • Port de Pollenca (ca. 81 km)
  • Alcudia (ca. 76 km)
  • Manacor (ca. 74 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Peguera Find Billeje her --> Sammenlign priser her