Billeje i Playa De Palma

Bestil din billeje i Playa de Palma og oplev den charmerende mallorquinske by og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser på den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Playa de Palma og Mallorca i dit helt eget tempo.

Playa de Palma

Smukke Playa de Palma. Foto-kredit: Otto Buchegger og Max Sorglos. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Information om Playa de Palma

Playa de Palma ligger, som navnet antyder, tæt ved Palma på Mallorca. Det populære feriested har fast plads i programmet hos de fleste danske charterrejsebureauer, og byen er da også på mange måde en ideel destination på den spanske middelhavsø.

Playa de Palma har en af Mallorcas bedste sandstrande, som for mange feriegæster udgør det primære omdrejningspunkt. Byen er dog også et godt udgangspunkt for at udforske resten af øen på egen hånd i en lejebil.

Der er under 10 kilometer til Palma de Mallorca, øens hovedstad og største by, med masser af seværdigheder og storbypuls. Er du mere til smuk natur, er der også masser af spændende udflugtsmuligheder i bil. Kør for eksempel op i bjergene og oplev den særlige atmosfære i de charmerende landsbyer eller find vej til et af de mange naturområder, hvor der venter flotte vandreture.

Har du ikke nok i stranden ved Playa de Palma, er en ferie med billeje naturligvis også en oplagt mulighed for at opsøge nogle af de mange andre skønne badestrande rundt om på øen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Playa de Palma

Der er en række biludlejningsfirmaer, der har kontor i Playa de Palma, såsom Europcar, Sixt, Hiper og Centauro, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Playa de Palma og det øvrige Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Playa de Palma online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Playa de Palma, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Playa de Palma, men der er kun omkring 5 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Playa de Palma

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Playa de Palma og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 8 km)
  • Lluc (ca. 53 km)
  • Port de Soller (ca. 35 km)
  • Manacor (ca. 50 km)
  • Alcudia (ca. 62 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Playa de Palma Find Billeje her --> Sammenlign priser her