Billeje i Colonia San Jordi

Bestil din billeje i Colonia San Jordi og oplev den charmerende mallorquinske by og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser på den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Colonia San Jordi og Mallorca i dit helt eget tempo.

Colonia San Jordi

Der er mange gode strande tæt på Colonia San Jordi, herunder Es Trenc. Foto-kredit: Cayetano. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om Colonia San Jordi

Den gamle fiskerby Colonia San Jordi på den sydøstlige kyst af Mallorca er i dag en populær ferieby takket være flotte sandstrande, som er blandt de mest uspolerede på hele den spanske middelhavsø.

Som en veludviklet ferieby finder du naturligvis også her et godt udvalg af restauranter og barer, hvor du kan nyde tapas og et glas vin efter en afslappende dag ved vandet. Mange af restauranterne har en glimrende udsigt over bugten og tilbyder desuden lækre egnsretter og alt godt fra havet.

Colonia San Jordi er ikke det oplagt rejsemål, hvis du søger et aktivt natteliv, da kun få barer har sent åbent. Holder du derimod af at røre dig i ferien, er der i Colonia San Jordi derimod gode muligheder for blandt andet at svømme, sejle i kajak og naturligvis tage på smukke vandreture langs vandet.

Byen er desuden et godt udgangspunkt for at tage på udflugter med billeje til nogle af de mange seværdigheder og attraktion på Mallorca.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Colonia San Jordi

Der er pt to biludlejningsfirmaer, der har kontor i Colonia San Jordi, nemlig Europcar og Autos Verger, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Colonia San Jordi og det øvrige Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Colonia San Jordi online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Colonia San Jordi, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Colonia San Jordi, men der er kun omkring 49 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Colonia San Jordi

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Colonia San Jordi og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 55 km)
  • Lluc (ca. 73 km)
  • Port de Soller (ca. 81 km)
  • Manacor (ca. 41 km)
  • Alcudia (ca. 72 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Colonia San Jordi Find Billeje her --> Sammenlign priser her