Lej bil Mallorca - sammenlign priser og lejebiler

Lej bil på Mallorca med CarTrawler og få et overblik med alle priser og ledige lejebiler fra biludlejningsfirmaer på Mallorca.

Leje af bil på Mallorca i Spanien er ofte billig da her er meget stor konkurrence blandt biludlejningsfirmaerne. Lejer du en bil på Mallorca er priserne nemme at sammenligne her på Billeje info. De priser du se i søgemaskinen er altid inkl. lovpligtige forsikringer og ubegrænset antal kilometer. I oversigten fremgår det desuden meget tydeligt hvilke andre ydelser som er med i prisen på leje af bil, f.kes om bilen skal leveres med fuld eller tom tank, om billejen er inkl. GPS eller du skal betale tillæg for dette osv.

Udvalg af lejebiler på Mallorca

Der er på Mallorca et stort udvalg af lejebiler fra kendte bilmærker som Audi, Ford, Fiat, Volkswargen for blot at nævne nogle. I søgemaskinen kan du læse mere om de forskellige typer af lejebiler du har mulighed for at leje. Bemærk at det ofte er en beskrivelse af typer og ikke nødvendigvis nøjagtig den bil du leje. På Mallorca kan du leje biler fra gruppe A som er de absolut billigste og op til store sportsvogne eller MPV og minibusser med plads til 7, 8 eller 9 personer. Se alle bilmærker og lejebiler i oversigten når du sammenligner priser eller læs mere om bilmærker.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Sammenlign flere billejefirmaer

Når du er interesseret i leje af bil på Mallorca anbefaler vi altid du sammenligner priser i andre søgemaskiner, selvom vi ved at du i 8 ud af 10 søgninger vil opleve at CarTrawler har de billigste priser fra de fleste billejefirmaer på Mallorca. Prøv selv –  sammenlign priser på leje af bil fra alle biludlejningsfirmaerne i Palma de Mallorca ved at indtaste dine oplysninger i ovenstående søgemaskine. Du kan søge efter priser på leje af bil lige så mange gange du ønsker. Du kan også se hvilke priser andre søgemaskine tilbyder på Mallorca, sammenlign f.eks priser på leje af bil hos Holiday Autos, FDM eller Autoescape.

Se en liste med alle biludlejningsfirmaer på Mallorca

Guide med info om Mallorca

På stort set alle rejsemål og i alle lufthavne finder du en guide med info, dette gælder naturligvis også på Mallorca. Her kan du læse mere om øen, få gode tips til billeje på Mallorca, finde links til byer, seværdigheder og ferieoplevelser. Du kan naturligvis også læse info i guiden om lufthavnen Palma de Mallorca.

Læs mere om Mallorca billeje

Find den billigste lejebil i Priser og lejebiler Find Billeje her --> Sammenlign priser her