Billeje i Puerto de Soller

Velkommen til vores side med alt du behøver at vide om billeje i Puerto de Soller på Mallorca. I søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Information om Puerto de Soller

Du finder næppe smukkere feriebyer på Mallorca end Puerto de Soller. Byen ligger idylliske placereret i en beskyttet bugt, som udover en badestrand byder på en skøn strandpromenade med talrige restauranter og caféer, hvor du kan nyde god spansk mad og vin.

Det er ikke kun turister, der tiltrækkes af de smukke omgivelser i Puerto de Soller. De lokale tager ligeledes på udflugt til det tidligere fiskeleje på øens nordvestlige kyst for at nyde en afslappende dag ved vandet.

Vil du ikke bruge hele ferien på stranden, er der gode muligheder for at udforske byens bjergrige omgivelser på vandreture, hvor du kan opleve de karakteristiske appelsin- og olivenlunde.

Har du bestilt billeje hjemmefra, er Puerto de Soller desuden et fint udgangspunkt for at udforske resten af Mallorca. Kør for eksempel langs kysten for at finde andre badestrande, eller ind i landet til de charmerende landsbyer. Der er heller ikke langt til en række af øens berømte seværdigheder såsom kunstnerbyen Deya og Valldemossa, hvor komponisten Chopin holdte til.

Puerto de Soller

Puerto de Soller. Foto: Cristian Bortes, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Puerto de Soller

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Puerto de Soller fra en bred vifte af biludlejningsselskaber på Mallorca. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Puerto de Sollersom for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Puerto de Soller, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Puerto de Soller Find Billeje her --> Sammenlign priser her