Billeje i Son Castelló

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Son Castelló. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Son Castelló, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber på Mallorca. God fornøjelse!

Katedralen i Palma

Fra Son Castelló er det let at besøge hovedbyens seværdigheder, her katedralen. Foto: Bizarro, Wikimedia, Creative Commons.

Lidt om Son Castelló

Med en beliggenhed i udkanten af Palma er Son Castelló et godt udgangspunkt for både at udforske Mallorcas spændende hovedstad, men også for at køre på dagsudflugter til resten af den smukke middelhavsø.

I bil er der ikke langt til ringvejen omkring Palma, Ma-20, og derfra er det let at komme videre til alle dele af hovedstaden og de forskellige hovedveje, som går i hver sin retning ud mod resten af øen.

Kører du stik mod nord, kan du benytte den nye tunnel, der er øens eneste betalingsvej, som en genvej til den charmerende kystby Port de Sóller. Uanset om du er til strandliv eller ønsker at udforske landbyer og natur i Mallorcas indre, er det lettest at komme omkring i en lejebil.

Når du har egen bil til rådighed, er fordelen ikke mindst, at du har friheden til at sætte dit eget tempo i ferien. Så bestemmer du for eksempel selv, om dagen skal bruges på at udforske bylivet eller for eksempel på at finde en af de små, hyggelige badestrande, der er så mange af rundt om langs Mallorcas kyst.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Son Castelló

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Son Castelló fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Son Castelló som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Son Castelló, som passer bedst til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at kun at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Son Castelló Find Billeje her --> Sammenlign priser her