Lej en elbil på Mallorca

Drømmer du om at suse afsted langs Mallorcas solbeskinnede kystveje, hvor det azurblå Middelhav konstant lokker i horisonten? Øens fortryllende skønhed venter på dig – fra det pulserende liv i Palma de Mallorca, over til de maleriske landsbyer som Deià og Fornalutx, og helt ud til de isolerede strande i Cala Figuera og det naturskønne Serra de Tramuntana bjergområde. Forestil dig at udforske dette paradis med grøn samvittighed i en lejet elbil eller hybridbil.

Billeje på Mallorca er en af de bedste måder at opleve mest muligt af den smukke middelhavsø. Lejer du en elbil, får du dog ikke blot friheden til at udforske øen på egen hånd. Du tager også et aktivt valg om at begrænse din feries miljøpåvirkning. At vælge en el-lejebil er desuden en chance for at nyde godt af den nyeste bilteknologi. Her får du en kort guide til alt det vigtigste, du skal vide om udlejning af elbiler på Mallorca.

Foto: DJ Nick OtronicUnsplash

Derfor skal du leje en elbil på Mallorca

Du tænker måske, at en traditionel benzinbil er det nemmeste valg. Men læs med her, hvor vi dykke ned i nogle af fordelene ved at leje en elbil eller hybridbil på Mallorca.

Først og fremmest er en el-lejebil mere energieffektive og miljøvenlig. Lejer du en bil, som kører på el, er den næsten helt emissionsfri. Det betyder, at du kan nyde din ferie med god samvittighed om, at du har et mindre klimaaftryk. En anden, lidt mere håndgribelig fordel er, at elbiler typisk er mere støjsvage. Det oplever mange billejekunder som en markant forbedring af køreoplevelsen. Sidst, men ikke mindst, kan du ved at leje en billig elbil på Mallorca ofte spare en del penge på ferien. Omkostningerne til opladning er nemlig typisk lavere end at tanke benzin.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Opladning: Mallorcas størrelse en fordel

Når det kommer til at leje en elbil til ferien på den spanske middelhavsø kan tanken om manglende ladestationer måske virke afskrækkende. Der dukker dog i disse år flere og flere ladestationer op rundt om på Mallorca. Både ved supermarkeder, langs hovedveje og inde i centrum er der efterhånden gode muligheder for at finde et sted at lade din el-lejebil. Har du planer om at køre på lange udflugter, er det dog værd at tjekke op på lademulighederne på forhånd.

I praksis kommer Mallorcas forholdsvis beskedne størrelse dig heldigvis til gavn. Mange af de interessante seværdigheder, strande og natur ligger således inden for relativ kort afstand af hinanden. Selv hvis du lejer en elbil, der kun har en rækkevidde på et par hundrede kilometer, behøver det derfor ikke være noget problem. Du vil ofte kunne nøjes med at “sjat-lade” lidt ekstra rækkevidde undervejs på en længere udflugt. Eventuelt mens du slapper af et par timer på en skøn badestrand eller er på sightseeing. Mange hoteller og ferieboliger på Mallorca er desuden begyndt at tilbyde opladningsstationer som en del af deres service.

Faktisk er en ekstra bonus ved at leje en elbil, at der ved nogle af de mest populære udflugtsmål på Mallorca er parkeringspladser forbeholdt elbiler. Er du bekymret for rækkevidde, kan du eventuelt overveje i stedet at leje en hybridbil. Så har du muligheden for at skifte til benzin, hvis du er langt fra en ladestation. Du finde både elbiler og hybridbiler i søgemaskinen her på siden.

Lej en elbil og udforsk de fantastiske badestrande på Mallorca! Foto: Austin FarringtonUnsplash

Få mere ud af Mallorca med en elbil

At leje en bil – el eller hybrid – på Mallorca giver dig frihed og fleksibilitet, som offentlig transport ikke kan matche. Øen har så meget at byde på, og med en bil kan du udforske det hele i dit eget tempo. Du kan besøge afsondrede strande, opdage charmerende landsbyer og nyde fantastiske udsigter, som du ikke ville have kunnet nå med bus eller tog. Og med en elbil kan du gøre alt dette, mens du også bidrager til at passe på øens miljø.

Kør på en smuk tur langs kysten fra Andratx til Pollença, kør op i bjergene og oplev fantastiske udsigter eller brug en elbil til at tage en dagstur til nogle af de mindre kendte strande. Mulighederne er uendelige, og det er op til dig at skabe dit eget unikke Mallorca-eventyr.

Med en elbil eller hybridbil får du det bedste af begge verdener: friheden til at udforske og bevidstheden om at gøre det på en bæredygtig måde. Her på Billeje.info er det nemt at tage skridtet og opleve glæden ved at køre grønt på din næste ferie til Mallorca.

Bestil den billigste el-lejebil online her

Der er efterhånden ganske mange biludlejere, som tilbyder miljøvenlige elbiler Mallorca. Det tæller både de store, internationale selskaber som Avis, Europecar og Hertz, men også lokale spanske udlejere. Derfor bør du tjekke og sammenligne priser inden du booker din lejebil.

Det kan du nemt gøre her på Billeje.info. I søgemaskinen her på siden tager det kun et øjeblik at få en oversigt over de billigste lejerbiler på Mallorca – både dem der kører på benzin og el.

Er du kun interesseret i at se de laveste priser på de grønne elbiler eller hybridbiler? I søgemaskinens filterfunktion kan du vælge kun at se denne type lejebiler. Der er normalt størst udvalg, hvis du vælger at afhente din el-lejebil i Mallorca Lufthavn. I søgemaskinen her på siden kan du dog frit vælge, hvor og hvornår du vil afhente din elbil. Måske vil du kun have en lejebil nogle få dage af ferien? Der er næppe noget smukkere sted at prøve at køre i en elbil for første gang end på Mallorca!

Tjek vores andre tips og gode råd til leje af en elbil

Find den billigste lejebil Lej en elbil på Mallorca Find Billeje her --> Sammenlign priser her