Billeje i Cala Millor på Mallorca

Bestil din billeje i Cala Millor og oplev den charmerende mallorquinske by og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser på den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Cala Millor og Mallorca i dit helt eget tempo.

Cala Millor

Cala Millors smukke strand. Foto-kredit: Oltau. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Information om Cala Millor

Cala Millor, der har omkring 5000 indbyggere og er det største ferieresort på Mallorcas østkyst, vil være en uforglemmelig oplevelse, for dem, som vil opleve et af de mest populære turistområder på De Baleariske Øer. Beliggende ved en bugt på den østlige side af Mallorca, mellem kommunerne San Servera og Sant Llorenç, lokker Cala Millor med sin dejlige strand med gyldent sand, som næsten er knap 2 km lang.

I Cala Millor vil du også kunne nyde godt af de mange sportsaktiviteter og restauranter eller nyde det livlige natteliv, som er populært af blandt de mange turister, der især kommer fra Storbritannien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Cala Millor

Der er en række biludlejningsfirmaer, der har kontor i Cala Millor, såsom Europcar, Sixt, Budget og Hiper, foruden flere lokale firmaer, såsom Mateo Vitri og Trip Cars, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Cala Millor og det øvrige Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Cala Millor online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cala Millor, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Cala Millor, men der er kun omkring 71 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Cala Millor

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Cala Millor og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 72 km)
  • Lluc (ca. 71 km)
  • Port de Soller (ca. 92 km)
  • Manacor (ca. 21 km)
  • Alcudia (ca. 48 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Cala Millor Find Billeje her --> Sammenlign priser her