Billeje i Alcudia på Mallorca

Alcudia er et perfekt udgangspunkt for billeje. Ud over sin kulturelle arv, der er forankret i mere end fire tusinde års historie, samt sine kirker og sit middelalderlige centrum, tilbyder byen betagende naturområder og strande inden for rækkevidde, hvis du lejer en bil i Alcúdia.

Beliggende 340 km ud for Spaniens kyst og beboet siden forhistorisk tid er øen Mallorca den største af de Baleariske Øer. De fleste besøgende ankommer med fly, mens mange besøgende foretrækker færgen fra Barcelona, Valencia eller Ibiza.
Mallorca byder på et behageligt klima, varmt og tørt om sommeren og meget mildt om vinteren. Du kan leje en bil i Alcudia hele året rundt.

Afslappende pauser

Med en udlejningsbil, når du nemt naturreservatet S’Albufera, nær d ‘Alcudia. Feriestedet Can Picafort Cala Rajada, med deres små og hyggelige café, tilbyder de perfekte rammer for en afslappende pause. Et par kilometer væk ligger Cala Millor som tilbyder højt udviklet infrastruktur.

Besøg øen i en lejet bil fra Alcúdia så du kan vælge uafhængigt hvilke faser der skal gennemføres, eller for at besøge nogle af de foreslåede aktiviteter. Før vi vender tilbage til Alcudia og returnerer vores udlejningsbil, er en lille rundtur i Port de Pollença, enestående.

Når du er på Mallorca, hvorfor så ikke besøge de andre øer i Balearernes øgruppe? Regelmæssig færgedrift, der forbinder øerne, giver mulighed for at leje en bil i Alcudia og tage til Menorca, eller tage turen til Palma de Mallorca-Ibiza til enhver tid.

Flersproget – men spansk

Øen Mallorca er et populært turistmål, især af besøgende fra Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Østrig, Italien og Frankrig. Af denne grund i de fleste udlejningsbureauer i Alcudia flersproget. Vær dog forsigtig med ikke at glemme reglerne for god opførsel: Spanien er et land med en rig kultur og er autentisk, så hvorfor ikke prøve at sige et par ord på spansk?

Alcudia er en af de mest besøgte byer på øen Mallorca. Dette skyldes blandt andet den 14 kilometer lange lavvandet strand, som findes i byen. Det er her børnefamilier trives, da det både er roligt men også et sikkert sted at færdes.

Sightseeing i Alcudia

Det er ikke kun den vildt populære strand Playa de Alcudia der er et trækplaster for turister, men også historien bag Alcudia er at foretrække når man besøger byen. Byen blev nemlig grundlagt for over 2000 år siden, og det er især romernes kultur der er gennemgående på hele øen, men især i Alcudia. Den gamle del af byen er nemlig velbevaret og du kan finde mange smalle gader, kirker og et museum bag bymurene fra middelalderen.

Som du kan læse, så er der mange attraktioner og seværdigheder i byen Alcudia, og det er ikke kun for de historisk orienterede mennesker, at denne by er et guldæg. Der er også masser af shopping steder, som kan tilfredsstille selv den mest aktive shopping elsker. De mange cafeer og restauranter kan give dig et indblik i hvordan lokalbefolkningen lever, mens du nyder en kop kaffe eller en drink. Den førnævnte strand, som i øvrigt er meget populær i hele verden, med 14 kilometer lang hvidt strand giver associationer til paradis. Det gode vejr og ikke mindst den søde befolkning giver et indblik i hvorfor Alcudia er en af de mest besøgte byer på Mallorca.

Transportmuligheder og billeje i Alcudia

Der er mange ting at se i Alcudia. Derfor kan det være praktisk med en bil. Hvis du er en af de mange turister som gerne vil opleve mange ting, så er billeje i Alcudia det bedste at gøre. Alcudia har mange muligheder indenfor biludlejning, men det bedste er selvfølgelig billeje i Alcudia inden man tager af sted.

Når du ankommer til Alcudia, så behøver du ikke at tænke på at finde et bureau som udlejer biler, hvis du altså har foretaget billeje i Alcudia inden du tog af sted på rejsen. Selv børnene vil være glade for en lejet bil, da man hurtigt kommer ud til det ønskede bestemmelsessted.

Der er ingen der kan lide at vente på en ferie, og det behøver din familie heller ikke. Så husk at leje en bil i Alcudia, da det kan betale sig både økonomisk men man kan også se det på den tid, som man får tilovers. Overskuddet vil ikke mangle, da man vil undgå lange rejsetider og ventetider, og du kan derfor helt selv planlægge din ferie, så den foregår på din og din families præmisser. Billeje i Alcudia er både nemt, men også billigt.

Lej bil i Mallorca lufthavn når du holder ferie i Alcudia

Skal du holde ferie i Alcudia på Mallorca er det naturligvis Palma lufthavn som du flyver til da det er den eneste internationale lufthavn på Mallorca. Derfor kan du med fordel bestille en lejebil i lufthavnen og benytte bilen under hele din ferie på øen. Du kan læse mere om lufthavnen Palma de Mallorca her på hjemmesiden og skal du bruge en flybillet eller et hotel i Alcudia så brug nedenstående link.

Eksterne hjemmesider med informationer om Alcudia på Mallorca

Søg efter informationer om Alcudia på Google

Besøg turistkontoret i Alcudia for rejsetips og gode råd

Se andre rejsemål med billeje i Spanien her på Billeje.info

Find den billigste lejebil i Alcudia Find Billeje her --> Sammenlign priser her