Billeje i Alcudia på Mallorca

Alcudia er et perfekt udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie på Mallorca med billeje. Ud over sin kulturelle arv, der er forankret i mere end fire tusinde års historie, samt sine kirker og sit middelalderlige centrum, tilbyder byen betagende naturområder og strande inden for kort rækkevidde, hvis du lejer en bil i Alcúdia.

Her på billeje.info kan du sammenligne priser på billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i Alcudia på Mallorca. Indtast i søgemaskinen fra CarTrawler billeje hvornår du vil leje bil og få et hurtigt overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Alcudia
Brug Alcudia som udgangspunkt for udflugter med billeje. Foto: Stephanie Kroos, CC BY-SA 2.0

Det attraktive feriested Alcudia, ligger i det nord-vestlige hjørne af Mallorca, og er det største feriested på denne del af øen, og er en populær familie ferie destination. Alcudia ligger lunt og godt mellem to udstrakte bugte fra nord til syd. Alcudia ligger perfekt med adgang til et utal af sandstrande og stenede bugte; ideel til udforskning eller ganske enkelt til afslapning under den varme Middelhavs sol

Afslappende udflugter

Med en udlejningsbil, når du nemt naturreservatet S’Albufera, nær d ‘Alcudia. Feriestedet Can Picafort Cala Rajada, med deres små og hyggelige café, tilbyder de perfekte rammer for en afslappende pause. Et par kilometer væk ligger Cala Millor som tilbyder højt udviklet infrastruktur.

Udforsk øen i en lejet bil fra Alcúdia så du frit kan vælge, hvilke seværdigheder der skal besøges eller hvilke aktiviteter familien skal bruge tiden på. Rejser du hertil i sommerhalvåret, er det naturligvis oplagt at brug en lejebil til at nyde godt af de mange dejlige badestrande i området.

På grund af sin super beliggenhed mellem to kystlinjer, har Alcudia selvfølgelig en fantastisk række af strande, som passer til alle typer af badegæster. Lige fra sandstrande med rigeligt af bekvemmeligheder til skjulte bugte og stenede vige, er det svært at bestemme sig for, hvor man skal begynde, når man vil anbefale favoritstederne.

Når du er på Mallorca, hvorfor så ikke også besøge de andre øer i Balearerne? Regelmæssig færgedrift, der forbinder øerne, giver mulighed for at leje en bil i Alcudia og tage til Menorca, eller tage turen til Palma de Mallorca-Ibiza.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Flersproget – men spansk

Øen Mallorca er et populært turistmål, især af besøgende fra Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Østrig, Italien og Frankrig. Af denne grund i de fleste udlejningsbureauer i Alcudia flersproget. Vær dog forsigtig med ikke at glemme reglerne for god opførsel: Spanien er et land med en rig kultur og er autentisk, så hvorfor ikke prøve at sige et par ord på spansk?

Alcudia er en af de mest besøgte byer på øen Mallorca. Dette skyldes blandt andet den 14 kilometer lange lavvandet strand, som findes i byen. Det er her børnefamilier trives, da det både er roligt men også et sikkert sted at færdes.

Sightseeing i Alcudia

Det er ikke kun den vildt populære strand Playa de Alcudia der er et trækplaster for turister, men også historien bag Alcudia er at foretrække når man besøger byen. Byen blev nemlig grundlagt for over 2000 år siden, og det er især romernes kultur der er gennemgående på hele øen, men især i Alcudia. Den gamle del af byen er nemlig velbevaret og du kan finde mange smalle gader, kirker og et museum bag bymurene fra middelalderen.

Som du kan læse, så er der mange attraktioner og seværdigheder i byen Alcudia, og det er ikke kun for de historisk orienterede mennesker, at denne by er et guldæg. Der er også masser af shopping steder, som kan tilfredsstille selv den mest aktive shopping elsker. De mange cafeer og restauranter kan give dig et indblik i hvordan lokalbefolkningen lever, mens du nyder en kop kaffe eller en drink. Den førnævnte strand, som i øvrigt er meget populær i hele verden, med 14 kilometer lang hvidt strand giver associationer til paradis. Det gode vejr og ikke mindst den søde befolkning giver et indblik i hvorfor Alcudia er en af de mest besøgte byer på Mallorca.

Transportmuligheder og billeje i Alcudia

Der er mange ting at se i Alcudia. Derfor kan det være praktisk med en bil. Hvis du er en af de mange turister som gerne vil opleve mange ting, så er billeje i Alcudia det bedste at gøre. Alcudia har mange muligheder indenfor biludlejning, men det bedste er selvfølgelig billeje i Alcudia inden man tager af sted.

Når du ankommer til Alcudia, så behøver du ikke at tænke på at finde et bureau som udlejer biler, hvis du altså har foretaget billeje i Alcudia inden du tog af sted på rejsen. Selv børnene vil være glade for en lejet bil, da man hurtigt kommer ud til det ønskede bestemmelsessted.

Der er ingen der kan lide at vente på en ferie, og det behøver din familie heller ikke. Så husk at leje en bil i Alcudia, da det kan betale sig både økonomisk men man kan også se det på den tid, som man får tilovers. Overskuddet vil ikke mangle, da man vil undgå lange rejsetider og ventetider, og du kan derfor helt selv planlægge din ferie, så den foregår på din og din families præmisser. Billeje i Alcudia er både nemt, men også billigt.

Hvornår skal du rejse?

Soldyrkere der søger et tilflugtssted til en strandferie vil nyde de lange solrige dage og høje temperaturer i juli og august måned i Alcudia. Dette er højsæson for turister, så det anbefales at bestille indkvartering og andre ting, så som billeje, i forvejen. Hvis du er tvunget ril at rejse i skolernes sommerferie, så skal du være forberedt på, at det er det tidspunkt, hvor Alcudia er travlest. Men i og med det er et veletableret familiested, har man taget højde for disse travle perioder med mange bekvemmeligheder og stort udvalg af familievenlige indkvarteringssteder.

Derimod bør naturelskere nyde Alcudia i forårsmånederne, når feriestedet er mere stille, og det skønne landskab mindre overfyldt. Det nærliggende naturreservat i S’Albufera (gratis entré) tiltrækker især ornitologer på denne tid af året og kan nås med lokalbus eller en kort taxitur fra feriestedet.

Vejret

Alcudia er forgudet – ligesom det sydlige Spanien– med det lyksalige middelhavsklima med varme, tørre somre og kølige vintre med regn af og til. Dagtemperaturerne i sommermånederne (juni til september) ligger omkring 29 grader i august måned ,når det er varmest og en gennemsnitstemperatur sidst i 20’erne i hele sommerperioden. Nedbør er minimalt i disse måneder, og havtemperaturen strækker sig fra 21 – 25 grader, hvilket gør det til et dejligt tidspunkt at nyde solen og havet på. De koldeste måneder i Alcudia er januar og februar, hvor dagtemperaturerne højest når op på 14 grader og nætterne er noget køligere, ca. 7 grader. Hvis du er ivrig efter at undgå regnperioderne, så er oktober oftest den vådeste måned i Alcudia.

Lej bil i Mallorca lufthavn når du holder ferie i Alcudia

Skal du holde ferie i Alcudia på Mallorca er det naturligvis Palma Lufthavn som du flyver til da det er den eneste internationale lufthavn på Mallorca. Derfor kan du med fordel bestille en lejebil i lufthavnen og benytte bilen under hele din ferie på øen.

Find billigste biludlejning i Palma de Mallorca Lufthavn

Nyttige links

Søg efter informationer om Alcudia på Google

Besøg turistkontoret i Alcudia for rejsetips og gode råd

Find den billigste lejebil i Alcudia Find Billeje her --> Sammenlign priser her