Billeje i Cala Mandia

Bestil din billeje i Cala Mandia og oplev den charmerende mallorquinske by og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser på den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Cala Mandia og Mallorca i dit helt eget tempo.

Cala Mandia

Cala Mandia set fra havsiden. Foto-kredit: Olaf Tausch. Oploadet under licensen CC BY 3.0

Information om Cala Mandia

Cala Mandia er en ferieby på den østlige kyst af Mallorca. Byen som ligger mindre en 5 kilometer fra havnebyen Porto Cristo, er fra starten anlagt som ferieby og har rolige omgivelser.

Er du på udkig efter en afslappet ferie med strand, god mad og smukke omgivelser, er Cala Mandia et oplagt valg. Vil du supplere strandlivet med spændende oplevelser, kan du starte med en tur ind til Porto Cristo, som er kendt for Dragegrotterne med drypsten og en af Europas største underjordiske søer.

Har du en bil til rådighed er der dog også masser af muligheder for at tage på længere udflugter langs kysten, hvor du finder endnu flere skønne strande. Du kan naturligvis også vælge at dreje ind i landet for at udforske Mallorcas mange andre spændende seværdigheder og byer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Cala Mandia

Der er en række biludlejningsfirmaer, der har kontor i Cala Mandia, såsom Europcar, Protur og Automoto, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Cala Mandia og det øvrige Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Cala Mandia online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cala Mandia, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Cala Mandia, men der er kun omkring 65 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Cala Mandia

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Cala Mandia og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 66 km)
  • Lluc (ca. 70 km)
  • Port de Soller (ca. 86 km)
  • Manacor (ca. 15 km)
  • Alcudia (ca. 56 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Cala Mandia Find Billeje her --> Sammenlign priser her