Billeje i Santa Ponsa

Bestil din billeje i Santa Ponsa og oplev den charmerende mallorquinske badeby og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser i Santa Ponsa og på resten af den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Santa Ponsa og Mallorca i dit helt eget tempo.

Santa Ponsa

Santa Ponsa byder på gode strande. Foto-kredit: anokarina. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om Santa Ponsa

Santa Ponsa er en lille by på den sydvestlige del af Mallorca, ca. 22 kilometer fra ø-hovedstaden Palma de Mallorca, som historisk set har været kendt for at være det sted, hvor den spanske konge, Jacob den Første af Aragonien, ankom med sine mænd fra fastlandet i 1229 for at erobre øen tilbage fra maurerne efter 300 års maurisk herredømme.

I nyere tid er byen blevet kendt som en populær badeby og festby for unge mennesker på ferie – især fra Tyskland, Holland og Storbrittanien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Santa Ponsa

Der er en række biludlejningsfirmaer, der har kontor i Santa Ponsa, såsom Avis, foruden flere lokale firmaer, såsom Rosslind Car, Coches Reus, Hiper Rent m.fl., og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Santa Ponsa og Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Santa Ponsa online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Santa Ponsa, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Santa Ponsa, men der er kun omkring 33 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Santa Ponsa

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Santa Ponsa og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 22 km)
  • Inca (ca. 50 km)
  • Port de Pollenca (ca. 82 km)
  • Alcudia (ca. 77 km)
  • Manacor (ca. 74 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Santa Ponsa Find Billeje her --> Sammenlign priser her