Billeje i Cala Ratjada på Mallorca

Bestil din billeje i Cala Ratjada og oplev den charmerende mallorquinske havne- og badeby og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser i Cala Ratjada og på resten af den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Cala Ratjada og Mallorca i dit helt eget tempo.

Cala Ratjada

Cala Ratjada emmer af atmosfære nede ved havnen. Foto-kredit: visual07. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om Cala Ratjada

Cala Ratjada ligger på den nordøstlige del af Mallorca, ca. 90 kilometer fra øens hovedstad Palma de Mallorca og ca. 30 kilometer fra Manacor.

Byen, der har lidt over 6000 indbyggere, har udviklet sig fra at være en lille fisker-landsby til at være en af de mest populære turistdestinationer på den nordøstlige del af Mallorca med omkring 80 hoteller i området. Kysten ud for byen er berømt for sine mange fine strande, såsom La Pedruscada, Son Moll, Cala Rajada, Cala Gat, L’Olla, Cala Lliteres, Cala Agulla og Cala Moltó.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Cala Ratjada

En række af de store, internationale biludlejningsfirmaer har kontor i Cala Ratjada, såsom Avis, Hertz, Hiper og Europcar, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Cala Ratjada og Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Cala Ratjada online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cala Ratjada, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Cala Ratjada, men der er kun omkring 85 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Cala Ratjada

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Cala Ratjadaog kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Manacor (ca. 30 km)
  • Alcúdia (ca. 46 km)
  • Cala d`Or (ca. 60 km)
  • Port de Soller (ca. 104 km)
  • Palma de Mallorca (ca. 90 km)

Guide med info om billeje på Mallorca

Vil du vide mere om billeje på Mallorca, så kan du få tips og råd i vores guide. Her finder du også links til eksterne hjemmesiden med info om Mallorca, seværdigheder og meget mere. Vi har også en guide om Palma de Mallorca lufthavn, som efterhånden er i top tre blandt de største lufthavne i Spanien.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Cala Ratjada Find Billeje her --> Sammenlign priser her