Billeje i Magalluf

Bestil din billeje i Magaluf og oplev den charmerende mallorquinske by og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser i Magaluf og på resten af den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Magaluf og Mallorca i dit helt eget tempo.

Magaluf

Magaluf med sin skønne strand. Foto-kredit: SarahDobbs. Oploadet under licensen CC BY 2.0

Information om Magaluf

Magaluf ligger på det sydvestlige Mallorca omkring 20 minutters kørsel fra Palma. Byen er i sommermånederne fra juni til august kendt som en festby for unge mennesker, og trods en børnevenlig strand er det derfor ikke et rejsemål, der tiltrækker familier med børn på denne tid.

Der ligger et væld af barer og diskoteker i Magaluf, og nattelivet er tilsvarende livligt. Om dagen er der også masser for feriegæsterne at tage sig til i form af aktiviteter på vand i form af blandt andet vandski og paragliding, ligsom der ligger et stort vandland i byen.

I foråret og efteråret ændrer Magaluf dog karakter og har en meget mere afslappet atmosfære, der i højere grad præges af ældre besøgende.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Magaluf

Der er en række biludlejningsfirmaer, der har kontor i Magaluf, såsom Europcar og Ok Rent a Car, foruden flere lokale firmaer, såsom Alquiler Coche og Torrenova Rent a Car, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Magaluf og det øvrige Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Magaluf online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Magaluf, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Magaluf, men der er kun omkring 27 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Magalluf

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Magaluf og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 18 km)
  • Lluc (ca. 65 km)
  • Port de Soller (ca. 43 km)
  • Manacor (ca. 71 km)
  • Alcudia (ca. 73 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Magaluf Find Billeje her --> Sammenlign priser her