Billeje i Can Picafort på Mallorca

Bestil din billeje i Can Picafort og oplev den charmerende mallorquinske by og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser på den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Can Picafort og Mallorca i dit helt eget tempo.

Can Picafort

Omrdået omkring Can Picafort har masser af gode strande. Foto-kredit: Joe Joe. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om Can Picafort

Ferieresortet Can Picafort ligger ved Alcúdia-bugten på den nordøstlige del af ferieøen Mallorca. Mellem Port d’Alcudia i den nordlige del af bugten og Can Picafort, der ligger ca. midt i bugten, er der en fem kilometer lang smuk sandstrand, der flankeres af en lang række hoteller og ferieboliger. Can Picafort har kort sagt alle de faciliteter, der er bekvemme at have adgang til som turist og ferieresortets strandpromenade byder på mange barer og restauranter.

Du bør være opmærksom på, at Can Picafort er meget  populært i højsæsonen, mens det i lavsæsonen er et betydeligt roligere rejsemål. Et par kilometer bag bugten ligger den beskyttede Albufera-sump; et 8 kvadratkilometer stort vildmarksområde, som egner sig til at udforske på cykel.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Can Picafort

Der er en række af de store og kendte biludlejningsfirmaer, der har kontor i Can Picafort, såsom Europcar, Hertz og Hiper, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Can Picafort og det øvrige Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Can Picafort online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Can Picafort, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Can Picafort, men der er kun omkring 61 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Can Picafort

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Can Picafort og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 59 km)
  • Lluc (ca. 41 km)
  • Port de Soller (ca. 72 km)
  • Manacor (ca. 30 km)
  • Alcudia (ca. 13 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Can Picafort Find Billeje her --> Sammenlign priser her