Billeje i Puerto Pollenca

Bestil din billeje i Puerto Pollenca og oplev den charmerende mallorquinske by og det øvrige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til rimelige priser, fremragende strande, store naturmæssige seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser på den skønne spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Puerto Pollenca og Mallorca i dit helt eget tempo.

Puerto Pollenca

Puerto Pollencas smukke strand. Foto-kredit: Lesjsin. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Information om Puerto Pollenca

Puerto Pollenca er en lille by beliggende ved Pollença-bugten på den nordligste del af Mallorca. Byen, der har omkring 7.300 indbyggere, ligger omkring 6 kilometer øst for byen Pollença og to kilometer sydøst for Cala Sant Vicenç.

Mange kunstnere og berømtheder har gjort Puerto Pollenca til deres hjem eller foretaget længere eller kortere udflugter til bugten i deres liv. Berømte malere som den argentinske Atilio Boveri og Hermenegildo Anglada Camarasa boede i byen (en række Atilio Boveris malerier kan ses på Pollencas Museum) og berømte forfattere som Ruben Dario besøgte stedet i begyndelsen af 1900’erne og skrev nogle af sine digte her. Agatha Christie besøgte også byen i begyndelsen af det 20. århundrede og opholdt sig på et hotel i området, som hun beskriver i sin bog “Problem at Pollensa Bay and Other Stories”.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Puerto Pollenca

Der er pt. en række biludlejningsfirmaer, der har kontor i Puerto Pollenca, såsom Hiper, Rent a Car Formentor og Motor Car Lagoon, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Puerto Pollenca og det øvrige Mallorca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Puerto Pollenca online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne mallorquinske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Puerto Pollenca, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Puerto Pollenca, men der er kun omkring 65 kilometer til øens internationale lufthavn, Palma de Mallorcas lufthavn, der bærer det officielle navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca og har lufthavnskoden PMI. Du kan læse mere om billeje i Palma lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Puerto Pollenca

Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Puerto Pollenca og kan opleves med en lejebil fra den charmerende mallorquinske by:

  • Palma de Mallorca (ca. 61 km)
  • Lluc (ca. 26 km)
  • Port de Soller (ca. 61 km)
  • Manacor (ca. 52 km)
  • Alcudia (ca. 11 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Puerto Pollenca Find Billeje her --> Sammenlign priser her