Billeje i København krydstogthavn

Velkommen til vores billejeguide med information og gode råd om billige biludlejning i København krydstogthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i København krydstogthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i København krydstogthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. Ankommer du med fly til Københavns lufthavn Kastrup, kan du naturligvis også leje en billig bil her. God fornøjelse!

Krydstogtskibe i København

Krydstogtskibe i København. Foto: Morten Haagensen, CC BY SA 3.0, Wikimedia Commons.

København krydstogthavn – Europas bedste

København har i løbet af de senere år udviklet sig til en af Nordeuropas førende krydstogthavne, der anløbes af mere end 300 skibe årligt, som medbringer over 800.000 krydstogtpassagerer.

I København krydstogthavn mødes passagererne i Nordhavn nu af en ny krydstogtterminal, som skal være med til at sikre København en plads blandt de mest populære krydstogtdestinationerne. København er således flere gange i de senere år kåret til bedste krydstogthavn i Europa.

Ankommer du med krydstogtskib til København krydstogthavn, som ligger et godt stykke udenfor centrum af København, kan dine muligheder for at komme videre med offentlig transport være stærkt begrænset. Heldigvis har du her på siden mulighed for at bestille billeje, så der i stedet står en bil klar til dig ved ankomst.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Krydstogt fra København

Der findes mange rejsebureauer som tilbyder krydstogter fra København, og du kan vælge imellem utallige krydstogtselskaber. Jeg kan personlig bla. selv anbefale Cruise.dk og Escape Travel som begge er specialister i krydstogt-rejser, både i Danmark og i udlandet. Der er mange fordele ved at krydstogt og dem kan du læse mere om via nedenstående link. Her finder du også informationer om de mange rederier.

Læs mere om krydstogter fra København hos Escape Travel

Sådan finder du priser på billeje

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i København krydstogthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Har du spørgsmål om billeje i Danmark eller udlandet, kan vi anbefales dig at tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål om biludlejning.

Find den billigste lejebil ved København krydstogthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her