Billeje New Hampshire

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i staten New Hampshire i USA. Foruden at finde gode tips om biludlejning i New Hampshire, kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje i New Hampshire blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

New Hampshire

Staten New Hampshire ligger i det nordøstlige USA og grænser op til staten Massachusetts i syd, Vermont i vest, Maine og Atlanterhavet i øst og den canadiske provins Quebec i nord. Med sine 24,217 kvadratkilometer og 1,323,459  indbyggere er New Hampshire én af de arealmæssigt mindste og mindst befolkede stater i USA (henholdsvis femte-mindste stat og niende-mindst befolkede).

Staten er blandt andet kendt for at have de største ski-faciliteter på den amerikanske østkyst og en lang række rekreationelle attraktioner placeret i statens imponerende natur, såsom vandreruter, sommerhus-områder, bjergbestignings-ruter, skipister og andre vintersports-faciliteter.

Hovedstad og største by

New Hampshires hovedstad er Concord beliggende i den sydlig-centrale del af staten. Byen er med sine omkring 42,695 indbyggere ikke den største by i staten, men har haft en vigtig betydning i statens historie siden 1700-tallet.

Den største by i staten er Manchester, der også ligger i den sydlige del af staten, og som har omkring 110,209 indbyggere. Byen er den tiende-største by i området kaldet New England, dvs. det område, der – ud over New Hampshire – spreder sig ind over staterne Maine, Massachusetts, Vermont, Rhode Island, og Connecticut, og som fik sin betegnelse i 1616 i kølvandet på den engelske bosættelse i området. Manchester rangerer ofte højt over de mest økonomiske byer at leve i USA.

Infrastruktur

New Hampshire har generelt en god og veludbygget infrastruktur, der blandt andet inkluderer et velholdt og omfattende vejsystem, som gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i lejebil. Blandt statens vigtigste interstatslige motorveje, kaldet Interstate Highways, er Interstate 89, 93, og 95. Af statens U.S. Routes – som også er motorveje, men meget lang, national rækkevidde – kan nævnes U.S Route 1, 2, 3 og 4.

To andre vigtige motorveje, New Hampshire Route 16 og New Hampshire Route 101, går i henholdsvis nord-sydlig og øst-vestlig retning.

Lufthavne

Den største lufthavn i staten New Hampshire er Manchester–Boston Regional Airport, der har omkring 2.8 millioner passagerer hvert år. Lufthavnen er samtidig den fjerde-største i New England. Dog har lufthavnen ingen direkte flyvninger til Danmark, så hvis man vil flyve fra Danmark til New Hampshire og leje sin bil derfra, er man nødt til at foretage et par mellemlandinger undervejs, som f.eks. kunne være i New York (LaGuardia Airporteller Detroit (Detroit Metropolitan Wayne County Airport) på amerikansk grund og Paris eller Amsterdam på europæisk grund. Da fly-destinationer konstant udskiftes hos de forskellige flyselskaber og lufthavne er det dog vanskeligt at sige noget generelt om flyforbindelsen til Danmark fra New Hampshire, og man er derfor nødt til selv at tjekke, hvilke muligheder, der gør sig gældende på det tidspunkt, man søger en rejse.

Billigste billeje i New Hampshire

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i New Hampshire blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i New Hampshire Find Billeje her --> Sammenlign priser her