Billeje Manchester

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Manchester i delstaten New Hampshire i USA. Foruden at finde gode tips om biludlejning i Manchester, kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse og god rejse!

Generelt om Manchester

Manchester ligger i Hillsborough County i delstaten New Hampshire i den nordøstligste del af USA, også kendt som “New England”. Med omkring 110,378 indbyggere er det den største by i New Hampshire og den nordlige del af New England, og den tiende-største by i hele New England.

Byen forveksles undertiden med sin engelske navnebroder, hvorfra den har fået sit navn. Navnet skyldes, at byens grundlæggere ville skabe en amerikansk pendant til den nordengelske by, som havde fået ry for at være verdens første industrielle vækst-center. Målet var at skabe et tilsvarende industrielt omdrejningspunkt på det nye kontinent – et mål, der næppe kan siges at være nået, men i 2009 lå byen ikke desto mindre på top-15 listen over USA´s bedste byer at starte en forretning op i. Den er også flere gange blevet kåret som én af USA´s billigste byer at bo i.

Blandt de største seværdigheder i byen er Currier Museum of Art, Northeast Delta Dental Stadium, Lake Massabesic, Livingston Park, Palace Theatre, Frank Lloyd Wright Zimmerman House, Scouting Museum and Library m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Manchester, New Hampshire

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Manchester, New Hampshire, blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Manchester Find Billeje her --> Sammenlign priser her