Billeje Manchester–Boston Regional Airport

Bestil din billeje i Manchester–Boston Regional Airport i delstaten New Hampshire med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i New Hampshire og det nordøstlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Manchester–Boston Regional Airport er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve New Hampshire og det nordøstlige USA i dit helt eget tempo.

Manchester-Boston Regional Airport

Manchester-Boston Regional Airport. Foto-kredit: MaxVT. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Manchester–Boston Regional Airport

Manchester–Boston Regional Airport – også blot kaldet Manchester Airport – har lufthavnskoden MHT og ligger på adressen 1 Airport Rd, Manchester, NH 03103, USA, ca. 5 kilometer syd for Manchesters centrum på grænsen mellem Hillsborough og Rockingham County i delstaten New Hampshire i det nordøstligste hjørne af USA. Med omkring 1,6 millioner passagerer årligt – og omkring 50.000 flyoperationer – er det den største lufthavn i delstaten New Hampshire og den fjerde-største i New England.

Lufthavnen har ikke mange fly-destinationer på programmet; til gengæld har den flyvninger til en række af de største lufthavne i USA, herunder Atlanta, Detroit, New York-LaGuardia, Newark, Chicago-O’Hare, Charlotte, Philadelphia og Washington-National, foruden Fort Lauderdale og Las Vegas på sæson-basis. De tre top-destinationer er Baltimore (Maryland), Chicago (Midway) og Orlando (Florida).

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Manchester–Boston Regional Airport

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Manchester–Boston Regional Airport, såsom Enterprise, Dollar, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Manchester og New Hampshire. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Manchester–Boston Regional Airport online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Manchester–Boston Regional Airport, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Manchester–Boston Regional Airport

Der findes mange interessante og seværdige steder i New Hampshire og det nordøstlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Manchester–Boston Regional Airport, foruden naturligvis Manchester by selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Manchester–Boston Regional Airport, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Manchester (ca. 8 km)
  • Nashua (ca. 22 km)
  • Concord (ca. 36 km)
  • Rochester (ca. 70 km)
  • Portsmouth (ca. 73 km)
  • Newbury (ca. 84 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i New Hampshire her.

Find den billigste lejebil i Manchester–Boston Regional Airport (MHT) Find Billeje her --> Sammenlign priser her