Billeje New Jersey

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i staten New Jersey i USA. Foruden at finde gode tips om biludlejning i New Jersey, kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje i New Jersey blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

New Jersey

New Jersey ligger i det nordøstlige USA med grænser op til nabostaterne Pennsylvania mod vest, Delaware mod sydvest, Atlanterhavet mod syd og sydøst og staten New York mod nord og nordøst. Staten er med sine 22,591.38 kvadratkilometer blandt USA´s arealmæssigt mindste stater; kun tre stater er mindre. Til gengæld er staten med en befolkning på omkring 8.9 millioner blandt landets mest befolkede stater – på en 11. plads – og er i øjeblikket (anno 2014) USA´s tættest befolkede stat.

Staten er historisk set kendt for at være et område beboet af mange indianske stammer, som har haft bosættelser her hele 2800 år tilbage, indtil de første europæiske kolonister kom til området i 1600-tallet; i første omgang svenskere og hollændere og siden englændere, der gav navnet til staten (efter den engelske vice-admiral Sir George Carterets føde-ø blandt Kanaløerne, Jersey). I vore dage er staten bl.a. blevet kendt for at være én af USA´s rigeste stater, beregnet efter gennemsnitlig husindkomst.

Hovedstad og største by

New Jerseys hovedstad er Trenton, der med sine 84,913 indbyggere kun er statens tiende-største by, men som til gengæld har haft stor historisk betydning i staten siden dens grundlæggelse i begyndelsen af 1700-tallet. Byen fik sit nuværende navn i 1719 efter den lokale land-ejer og forretningsmand William Trent (“Trent-town”).

Statens største by er New Jersey er derimod Newark, der har omkring 277.000 indbyggere. Byen, der blev skabt helt tilbage i 1666 af nogle puritanere fra Connecticut, ledet af den oprindeligt engelske guvernør og officer Robert Treat. Byen er bl.a. kendt for at rumme én af USA´s travleste lufthavne, den største shipping-havn på Østkysten, foruden en række prominente uddannelses-institutioner.

Infrastruktur

New Jersey har generelt en rigtig god infrastruktur, der gør det let at bevæge sig rundt i staten i en lejebil, ikke mindst takket være et veludbygget vejnet, der inkluderer nogle af USA´s mest befærdede og og prominente veje. Blandt statens vigtgiste veje kan nævnes Atlantic City Expressway, Palisades Interstate Parkway, Interstate 76, Interstate 78, Interstate 80, Interstate 95, Interstate 195, Interstate 278, Interstate 280, Interstate 287, Interstate 295, og Interstate 676. Af andre vigtige veje i staten kan også nævnes U.S. 1, New Jersey Route 4, U.S. 9, New Jersey Route 10, og New Jersey Route 17.

Lufthavne

Statens største og mest betydningsfulde lufthavn er uden sammenligning Newark Liberty International Airport, der med sine 35 millioner passagerer på årsbasis er en af USA´s – og verdens – travleste lufthavne. Det var desuden landets første større lufthavn og var i en årrække efter dens åbning i 1928 den mest travle lufthavn i landet.

Lufthavnen har – anno april 2014 – direkte flyvninger til og fra København med SAS, således, at det er muligt at flyve til New Jersey uden mellemlandinger i andre amerikanske, eller europæiske, lufthavne. Nedenstående oversigt viser alle lufthavne i staten New Jersey. Skal du sammenligne priser og ledige lejebiler i USA, er det nem at benytte lufthavns-koderne i søgemaskinen.

 • Atlantic City – Atlantic City International Airport ACY
 • Atlantic City – Bader Field AIY
 • Bayville – Robert J. Miller Airpark MJX
 • Caldwell – Caldwell Wright Airport CDW
 • Morristown – Morristown Municipal Airport MMU
 • Mount Holly – South Jersey Regional Airport LLY
 • Newark Newark – International Airport EWR
 • Princeton – Princeton Airport PCT
 • Teterboro – Teterboro Airport TEB
 • Trenton – Mercer County Airport TTN
 • Trenton – McGuire Air Force Base WRI
 • Wildwood – Cape May Airport WWD

Billigste billeje i New Jersey

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i New Jerseyblandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i New Jersey Find Billeje her --> Sammenlign priser her