Billeje Paterson

Bestil din billeje i Paterson i delstaten New Jersey med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i New Jersey.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Paterson, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Paterson og New Jersey i dit helt eget tempo.

Paterson

Paterson. Foto-kredit: BJT11091. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelt om Paterson

Paterson ligger i Passaic County i delstaten New Jersey i USA. Med omkring 146,000 indbyggere er det den tredjestørste by i New Jersey efter Newark og Jersey City, der er henholdsvis største og andenstørste by i delstaten. Byen, der blev grundlagt i 1792, er blandt andet kendt for dens silke-produktion i den sidste del af det nittende århundrede, hvilket gav den tilnavnet “Silke-byen”, mens den idag er bedre kendt som en af USA´s tættest befolkede immigrantbyer.

Blandt de største seværdigheder er Paterson Museum, Lambert Castle, Great Falls National Historical Park, Main Street Lounge m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Paterson

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Paterson, såsom Enterprise, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Paterson og New Jersey. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Paterson online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Paterson, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Newark internationale lufthavn med lufthavnskoden EWR, som ligger kun omkring 35 kilometer fra byen. Du kan læse om billeje i Newark lufthavn her.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Paterson

Der findes mange interessante og seværdige steder i det østlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Paterson, foruden naturligvis Paterson selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Paterson, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • New York city (ca. 34 km)
  • Philadelphia, Pennsylvania (ca. 153 km)
  • Scranton, Pennsylvania (ca. 176 km)
  • Hartford, Connecticut (ca. 200 km)
  • Allentown, Pennsylvania (ca. 141 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i New Jersey her.

Find den billigste lejebil i Paterson Find Billeje her --> Sammenlign priser her