Billeje Newark

Er du på jagt efter et godt tilbud på billeje i Newark i den amerikanske delstat New Jersey? Lige her på Billeje.info kan du på få sekunder få en liste over de billigste lejebiler i Newark fra en bred vifte af firmaer. Med en lejebil ligger hele det østlige USA for dine fødder og du kan udforske regionens spændende byer og smukke natur i dit helt eget tempo. God fornøjelse og god rejse!

Newark set under indflyning til byens travle lufthavn. Foto: Kathryn, CC BY-ND 2.0

Største by i The Garden State

Newark ligger i Essex County ved udmundingen af floden Passaic River i delstaten New Jersey i USA, kun 13 kilometer vest for Manhatten, hjertet af New York City. Med omkring 285.000 indbyggere er byen den største i New Jersey og blandt de 70 største byer i USA.

Byen er en af de ældste i landet. Den blev således grundlagt i 1666 af en gruppe reformerede protestanter (kaldet puritanere), er blandt andet kendt for den nærliggende Port Newark, der er den største container-havn på den amerikanske østkyst, og den ligeledes nærliggende Newark Liberty International Airport, der er blandt USA’s største lufthavne. Især sidstnævnte stifter mange rejsende til The Big Apple bekendtskab med, men selve Newark er også værd at opleve.

Selvom Newark er mindre end sin berømte naboby, har den for eksmepel meget at byde på i form af kulturliv g historiske seværdigheder. Blandt de største seværdigheder i byen er Newark Museum, New Jersey Performing Arts Center, Cathedral Basilica of the Sacred Heart, Branch Brook Park, The New Jersey Historical Society m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Newark

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du på få sekunder finde den billigste billeje i Newark blandt de talrige biludlejningsselskaber i byen, der inkluderer Avis, Hertz, Enterprise, Thrifty og mange andre. Med i prisen, når du lejer en bil i USA, er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Newark Liberty International Airport

Der er kun omkring 8 kilometer fra centrum af Newark til lufthavnen Newark Liberty International Airport, der er en af de vigtigste lufthavne omkring New York City. Det tager derfor ikke lang tid at køre det sidste stykke ind til byen i en lejebil, hvis du landet i Newark Liberty Lufthavn. Der er desuden et godt udvalg af biludlejningsselskaber i lufthavnen, som ofte har gode tilbud, hvis du bestiller i forvejen. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på siden.

Læs mere om billeje i Newark Liberty Lufthavn

Populære destinationer du kan nå med billeje

En stor del af de rejsende som ankommer til Newark, fortsætter direkte videre det sidste stykke mod øst til Manhattan, et af verdens mest populære rejsemål. Skal du på storbyferie i The Big Apple, er en bil ikke det mest hensigtsmæssige transportmiddel. Til gengæld er billeje oplagt, hvis du vil bruge Newark som udgangspunkt for en kør-selv-ferie i det østlige USA.

  • New York City: Parkering og trafik kan være et problem, men hvis det ikke afskrækker dig, er The Big Appel kun en kort køretur fra Newark.
  • Philadelphia: Vælger du at leje en bil i Newark, tager det dig kun halvanden times tid at køre til USA’s tidligere hovedstad.
  • Strande: Har du en lejebil i Newark om sommeren, er der ikke langt til flere badestande langs atlanterhavskysten. Coney Island og Rockaway i New York er for eksempel inden for rækkevidde, om end det er lettere at køre til strandene langs Jersey Shore.
  • Atlantic City: Vil du kombinere strandliv med spænding på casinoer, ligger New Jersey’s svar på Las Vegas under to timers kørsel fra Newark.

Nyttige links

Officiel hjemmeside for byen

Find den billigste lejebil i Newark Find Billeje her --> Sammenlign priser her