Billeje i Philadelphia

Find den billigste billeje i Philadelphia USA via søgemaskinen på Billeje.info, der sammenligner priser på billig billeje i Philadelphia fra de mange biludlejningsselskaber i USA. Spar penge på leje af bil, bestil online, nemt, hurtigt og billigt.

Til trods for at Philadelphia er blandt USA’s største byer, har den som rejsemål i mange år stået i skyggen af østkystens andre storbyer. Philadelphia har dog meget at byde på i form af historiske seværdigheder, kulinariske oplevelser, et livligt kulturliv og utallige andre skjulte skatte. Alt sammen kan du opleve med billeje. Med en lejebil har du i “Philly” desuden et perfekt udgangspunkt for at udforske resten af den amerikanske østkyst.

Philadelphia
Trappen hvor en ikonisk scene fra Rocky-filmen med Sylvester Stallone blev optaget. Trappen er nu kendt som ‘the Rocky Steps’. Foto: jschauma, Creative Commons.

Philadelphia – nationens vugge.

Philadelphia er det helt rigtige rejsemål for dig, som er interesseret i at opleve en levende amerikansk historie. For at komme ind under huden på dagens Philadelphia, bør du starte på McGillin’s Old Ale House i den lille sidegade Drury Street. Her er øl blevet tappet fra hanerne og serveret for tørstige kunder siden 1860. Det gør pub’en til det historiske Philadelphias ældste pub og en af de absolut ældste med kontinuerlig servering i hele USA. Til din øl bør du bestille Philadelphias kulinariske specialitet, en Philly cheesesteak, som består af bøfkød skåret i tynde strimler og serveret som sandwich smeltet sammen med ost. Retten er på det nærmeste vanedannende.

Philadelphia – som amerikanerne som regel blot kalder for “Philly” – byder på flere lag fascinerende amerikansk historie. Byen er selve krumtappen blandt de oprindelige 13 kolonier, som gjorde oprør mod det engelske kolonistyre i sidste halvdel af 1700-tallet. Derfor regnes byen som nationen USAs egentlige fødested. Den blev grundlagt af William Penn i 1682 og opnåede bystatus i 1701. Philadelphia var USAs hovedstad frem til 1800. Nationens to første præsidenter, George Washington (1790 – 1797) og John Adams (1797 – 1800) regerede således begge herfra i deres præsidentperioder.

I dag er der kun en åben græsplæne midt i centrum, der hvor USAs første “Hvide Hus” stod – selvom det nu aldrig blev kaldt ved det navn, og det var i øvrigt slet ikke hvidt. For enden af græsplænen står den røde murstensbygning, hvor de demokratiske begreber “All men are created equal” og “We the people” blev formuleret i Uafhængighedserklæringen fra 1776. Bygningen hedder passende nok også: Independence Hall.

Det som gør nutidens Philadelphia så attraktiv er, at du her kan vandre i de lange skygger fra moderne skyskrabere det ene øjeblik for i det næste at stå foran små historiske huse fra 1700-tallet fulde af revolutionshistorie. Byen har helt klart sin helt egen sjæl. Overalt bliver du mindet om, at her befinder du dig i nationen USAs vugge.

Biludlejning i Philadelphia

Sammenlignet med trafikken i mange af USA’s andre storbyer er det ikke afskrækkende at køre bil i Philadelphia. Bortset fra myldretiden, hvor der jævnligt opstår flaskehalse i nogle områder af byen, kan du godt komme omkring i bil. Det er dog især, hvis du har planer om at udforske de ydre dele af byen eller vil bruge Philadelphia som udgangspunkt for en bilferie i USA, at billeje kommer til sin ret.

Billeje i Philadelphia er billig og med søgemaskinen fra CarTrawler her på siden kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra de forskellige biludlejningsselskaber. I Philadelphia har blandt andre Avis, Enterprise, Budget og Hertz udlejningskontorer i den centrale del af byen. En oplagt mulighed er at bruge et par dage på at udforske byen og først afhente din lejebil, når du skal videre.

Vil du have helst flyve til Philadelphia i sikker forvisning om, at der er reserveret en lejebil til dig? Så brug søgemaskinen her på siden til at finde og booke den bil, som passer bedst til dine ønsker. Her kan du med blot én søgning hurtigt sammenligne priser fra en stribe udlejere og skal dernæst ikke bruge mange minutter på at sikre dig en reservation. I søgemaskinen har du mulighed for at begrænse prisoversigten til bestemte biludlejere, hvis der er en bestemt udlejer du ønsker at benytte.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Philadelphia International Airport

I fugleflugt er der blot omkring 10 kilometer fra Philadelphia Internationale Lufthavn (lufthavnskode PHL) mod nordøst ind til centrum af byen. Bestiller du billeje med afhentning i lufthavnen, har du derfor de fleste af byens mest kendte seværdigheder og attraktioner inden for kort rækkevidde.

Book en lejebil i Philadelphia Lufthavn

Populære destinationer

Vælger du at leje en bil i Philadelphia, er det ikke kun “The City of Brotherly Love”, som du nemt kan udforske. Billeje giver dig også chancen for at besøge de mange andre interessante byer og områder i regionen. Det kunne for eksempel være en dagtur til Amish Country ( Lancaster County) for at opleve en samfund, der er meget anderledes end alt andet i USA, en tur til det naturskønne Poconos, der indbyder til vandreture om sommeren og skiløb om vinteren, eller ud til badebyen Cape May for at slappe af på sandstranden. Takket være de gode vejforbindelser kan du med en lejebil desuden nemt rejse videre til østkystens andre berømte storbyer

  • The Poconos
  • Amish Country
  • Atlantic City
  • New York City
  • Baltimore
  • Washington DC

Praktiske links

Det lokale turistkontors hjemmeside

Find den billigste lejebil i Philadelphia Find Billeje her --> Sammenlign priser her