Billeje Philadelphia Internationale Lufthavn

Bestil din billeje i Philadelphia Internationale Lufthavn og oplev byen Philadelphia og den øvrige del af staten Pennsylvania i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Philadelphia og den øvrige del af staten Pennsylvania i det nordøstlige hjørne af USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Philadelphia Internationale Lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Philadelphia og den øvrige del af staten Pennsylvania i dit helt eget tempo.

Philadelphia lufthavn

Philadelphia internationale lufthavn. Foto-kredit: N i c o l a. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Philadelphia Internationale Lufthavn

Philadelphia Internationale Lufthavn bærer det officielle navn Philadelphia International Airport og har lufthavnskoden PHL. Den ligger på adressen 8000 Essington Ave, Philadelphia, PA 19153, USA, omkring 13 kilometer sydvest for byen Philadelphia i delstaten Pennsylvania i det nordøstlige USA.

Med omkring 31,000,000 årlige flypassagerer og 380,000 årlige flyoperationer er lufthavnen den største lufthavn i Delaware Valley-regionen og delstaten Pennsylvania. Lufthavnen er blandt andet det største internationale knudepunkt for det store amerikanske flyselskab US Airways, der har flyvninger til Canada, Caribien, Latinamerika, Europa og Mellemøsten, foruden naturligvis flyvninger til andre destinationer i USA.

Lufthavnen har hele syv terminaler og 124 gates. Udenfor lufthavnen er der 17.000 parkeringspladser, der dog ofte kan være fyldt helt op med parkerende.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Philadelphia Internationale Lufthavn

Der er flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Philadelphia Internationale Lufthavn, herunder Budget, Enterprise, Hertz, Avis og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Philadelphia og delstaten Pennsylvania. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Philadelphia Internationale Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Philadelphia Internationale Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Philadelphia Internationale Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i staten Pennsylvania og nabo-delstaterne, som du kan opleve med en lejebil fra Philadelphia Internationale Lufthavn, foruden naturligvis byen Philadelphia selv, der byder på masser af store kulturelle, historiske og naturmæssige oplevelser og seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Philadelphia Internationale Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Philadelphia (ca. 13 km)
  • New York City, New York (ca. 165 km)
  • Trenton, New Jersey (ca. 65 km)
  • Baltimore, Maryland (ca. 165 km)
  • Wilmington, Delaware (ca. 34 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Philadelphia her.

Find den billigste lejebil i Philadelphia Internationale Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her