Billeje i Pennsylvania

Find den billigste billeje i Pennsylvania via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber.

I Pennsylvania kan du med billeje via highways og mindre veje let udforske de mange kulturelle seværdigheder og smukke naturscenerier. Tag til koncerter eller i teateret i storbyer som Philadelphia og Pittsburgh, eller træk dig tilbage til et hyggeligt bed and breakfast et sted i mere afsides bjergrige og skovklædte dele af denne østlige stat i USA.

Landskab i Pennsylvania. Lej bil på Billeje.info

Landskab i Pennsylvania. Foto: Nicholas A. Tonelli

Store natur og kulturoplevelser i Pennsylvania

Pennsylvania har millioner af hektar skov og naturområder med unikt dyreliv som for eksempel de fritlevende elge i Elk County. Prøv eventuelt også kræfter med white water rafting på en af de mange floder, hvoraf Pennsylvania har over 130.000 kilometer. Her er der også rig lejlighed for at svinge fiskesnøren efter en af de mange ørreder.

I den nordlige meget øde del af det centrale Pennsylvania, som kaldes “Pennsylvania Wilds”, kan du desuden opleve en af verdens få anerkendte “mørk himmel” parker, hvor du uden forstyrrelser fra byers kunstige lys kan nyde den storslåede nattehimmel stjerner og galakser. Endelige finder du stort set overalt i Pennsylvania naturstier til vandring og cykelture.

Har du din egen lejebil i Pennsylvania kan du eventuelt vælge af følge Route 6, som krydser den nordlige del af staten fra øst til vest, og vil fører dig forbi mange smukkete landskaber og mest interessante seværdigheder. Ruten, som går gennem 11 amter, er kåret til “en af USAs mest naturskønne køreture” af National Geographic.

Kører du til Pittsburgh, kan vi anbefale et besøg på Andy Warhol Museet, og i Philadelphia er det oplagt at se en balletforestilling ved et af USAs mest anerkendte balletkompagnier i USA.

Find billigste billeje i Pennsylvania

I Pennsylvania er der et bredt netværk af udlejningssteder, og du kan således frit vælge om du vil bestille billeje med afhentning i lufthavne eller byer som Philadelphia eller Pittsburgh. Benyt søgemaskinen her på siden til at bestille billig billeje i Pennsylvania, hvis du vil sammenligne priser på lejebiler fra store biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Enterprise samt mange små lokale firmaer. Søgemaskinen giver dig et hurtig overblik med alle ledige lejebiler og billejepriser i Pennsylvania.

Find den billigste lejebil i Pennsylvania Find Billeje her --> Sammenlign priser her