Billeje Pittsburgh Internationale Lufthavn

Bestil din billeje i Pittsburgh Internationale Lufthavn med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Pittsburgh og delstaten Pennsylvania.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Pittsburgh Internationale Lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Pittsburgh og delstaten Pennsylvania i dit helt eget tempo.

Pittsburgh lufthavn

Pittsburgh lufthavn. Foto-kredit: John Marino. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Generelt om Pittsburgh Internationale Lufthavn

Pittsburgh Internationale Lufthavn bærer det officielle navn Pittsburgh International Airport og har lufthavnskoden PIT. Lufthavnen ligger på adressen 1000 Airport Blvd, Pittsburgh, PA 15231, USA, ca. 30 kilometer vest for Pittsburgh i forstæderne Findlay Township og Moon Township. Lufthavnen er – med omkring 8,200.000 årlige flypassagerer og 144,000 flyoperationer om året – den andenstørste lufthavn i delstaten Pennsylvania, kun overgået af Philadelphia Internationale Lufthavn.

Blandt lufthavnens nuværende destinationer er Atlanta, Baltimore, Chicago-Midway, Denver, Fort Lauderdale, Fort Myers, Houston-Hobby, Las Vegas, Nashville, Orlando, Phoenix, Tampa, Miami, New York-JFK m.fl. De tre top-indenrigs-destinationer fra lufthavnen er Atlanta, Charlotte og Chicago, mens de tre top udenrigs-destinationer er Toronto-Pearson (Canada), Paris-Charles de Gaulle (Frankrig) og Punta Cana (Den Dominikanske Republik).

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Pittsburgh Internationale Lufthavn

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Pittsburgh Internationale Lufthavn, såsom Enterprise, Budget, Hertz og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Pittsburgh og delstaten Pennsylvania. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Pittsburgh Internationale Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Pittsburgh Internationale Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Pittsburgh Internationale Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i delstaten Pennsylvania, som du kan opleve med en lejebil fra Pittsburgh Internationale Lufthavn, foruden naturligvis Pittsburgh selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Pittsburgh Internationale Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Pittsburgh (ca. 29 km)
  • Cranberry Township (ca. 40 km)
  • New Castle (ca. 70 km)
  • Altoona (ca. 184 km)
  • Allegheny National Forest (ca. 240 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside her.

Find den billigste lejebil i Pittsburgh Internationale Lufthavn (PIT) Find Billeje her --> Sammenlign priser her