Billeje Pittsburgh

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Pittsburgh i delstaten Pennsylvania i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Pittsburgh kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Pittsburgh

Pittsburgh ligger i Allegheny County i den sydvestlige del af Pennsylvania (i den nordøstlige del af USA). Byen er – med omkring 305,841 indbyggere (2014-tal) – den andenstørste by i Pennsylvania og blandt USA´s 65 største byer.  Den blev grundlagt i 1758 og opkaldt efter den engelske statsmand William Pitt, 1st Earl of Chatham.

Byen er blandt andet kendt for de mange (mere end 300) stålværker , der har givet den tilnavnet “The City of Steel”, og de mange broer (knap 450), som har givet byens dens anden tilnavn: “The City of Bridges”. Indtil 1950´erne var byen desuden blandt USA´s ti største byer og et kommercielt centrum kun overgået af New York og Chicago, hvilket har efterladt et udbud af museer, medicinske centre , parkerforskningsinstitutioner og biblioteker, som er ét af de højeste i landet målt i forhold til antallet af indbyggere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Pittsburgh

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Pittsburgh blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Pittsburgh Find Billeje her --> Sammenlign priser her