Billeje i Washington D.C.

Washington

Find den billigste billeje i Washington D.C via søgemaskinen her, hvor du kan sammenligne priser på lejebiler fra den amerikanske hovedstads mange biludlejningsselskaber og hurtigt sikre dig en reservation på din lejebil. Det er både hurtigt, nemt og ikke mindst billigt. Washington D.C. er et godt udgangspunkt for at udforske det nordøstlige USA med billig billeje.

The National Mall - Washington D.C.
The National Mall – Washington D.C. Foto: Stefan Fussan, CC BY-SA 2.0

Magtens centrum

Washington D.C. er USA’s hovedstad er dermed også af mange regnet for at være verdens magtcentrum. Det er da også her Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigsministeriet og en stribe andre regeringsbygninger har til huse. For de ferierejsende er det dog i lige så høj grad de mange verdensklasse museer, der er attraktionen ved Washington D.C. såsom The Smithsonian Institution, The National Gallery of Art og The National Archives.

Washington D.C. ligger ikke i nogen stat, men til gengæld er der ikke langt til de stater, der omgiver byen. Billeje i Washington D.C. giver dig dermed gode muligheder for at udforske nabostaterne, når du har set selve byen. Med billeje.info finder du nemt det bedste tilbud på biludlejning i Washington D.C.

Biludlejning i Washington D.C.

I en storby som Washington D.C. er der selvfølgelig et stort udvalg af biludlejningsselskaber, som kappes intenst om kundernes gunst. Vil du have den billigste pris på din lejebil, kan det derfor betale sig at se sig for.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du på få øjeblikke kan få en oversigt over de bedste tilbud på biludlejning i Washington D.C. fra de forskellige udlejere. Her finder du alle de firmaer, som du også kender fra Europa. Men udover Avis, Hertz, Enterprise og Sixt, finder søgemaskinen også gode tilbud fra mindre, lokale udlejere. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode for at få en liste med de billigste priser på biludlejning fra dem alle.

Med biludlejning i Washington D.C. bliver det også lettere at nu rundt til de mange museer, der ikke nødvendigvis ligger centralt i byen. Blandt andet kan Washington D.C. i den boldgade byde på nationalmuseet for indianerkunst. Tilsvarende giver en lejebil i Washington D.C. dig også chancen for at tage på udflugt til nogle af de historiske landemærker, der findes både i og ude omkring byen. Der er også flere interessante historiske universiteter med flotte bygninger og campuser, der er nemme at komme frem til med biludlejning i Washington D.C.

Washington Dulles Lufthavn

Den største internationale lufthavn nær byen er Washington Dulles International Airport, der har lufthavnskoden IAD. Den ligger i delstaten Virginia omkring 45 minutters kørsel fra centrum. Den er ganske vist blot en af flere lufthavne inden for rækkevidde af Washington D.C., men er klart den med flest internationale destinationer. Ankommer du hertil, er det mest praktiske i de fleste tilfælde at afhente din lejebil allerede her.

Lej en billig bil i Washington Dulles Lufthavn

Besøg nabostater med billeje

Mens det kan være lettest at gå rundt eller tage offentlig transport i selve downtown, er bilen  som regel det bedste transportmiddel, hvis du vil uden for byen. Billeje i Washington D.C. gør det således nemt at besøge de to omsluttende stater Virginia og Maryland – ligesom selve byen er relativ nem at finde rundt i og veltilrettelagt i forhold til privatbilisme, hvilket i øvrigt generelt gælder i USA.

I North Virginia er Alexandria et oplagt udflugtsmål. I den gamle del af byen er der rundt i de brostensbelagte gader tusindvis af bygninger helt tilbage fra 1600-tallet, samt et rigt restaurantliv. Tilsvarende har mindre byer som Charlottesville og George Washington Memorial Parkway værd at prioritere. Sidstnævnte er en ‘scenic road’, der løber langs Potomac River i Virginia mellem Mount Vernon og Great Falls. Kører du nordpå ind i Maryland, kan det anbefales at sætte tid af til at besøge Baltimore, der er et lidt overset rejsemål, men har meget at byde på.

Populære destinationer inden for rækkevidde

Mens en lejebil måske nok ikke giver så meget mening, hvis du blot skal rundt inde i centrum af Washington D.C., hvor trafikken i myldretiden kan være tæt, er billeje den ideelle løsning til ture uden for byen.

  • Alexandria
  • Charlottesville
  • Annapolis
  • Fredericksburg
  • Baltimore

Du kan læse meget mere om byen på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Washington D.C. Find Billeje her -->Sammenlign priser her