Billeje Baltimore

Velkommen til information og gode råd om billeje i Baltimore City i delstaten Maryland i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Baltimore City kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Baltimore

Baltimore, der ofte kaldes Balitmore City for at skelne det fra Baltimore County (der er en kommune/et len), ligger i  den centrale del af delstaten Maryland, langs tidevandsdelen af Patapsco River, i den nordøstlige del af USA. Med sine omkring 621,342 indbyggere fordelt på 238.4 kvadratkilometer er Baltimore den største by i Maryland og den 26. største by i USA. Byen har den anden-største havn i den Midt-atlantiske del af USA og var engang den anden-vigtigste havn, hvad angik modtagelsen af emigranter fra andre dele af verden.

Historisk har byen været kendt som et stort amerikansk centrum for fabriks-produktion, men i dag er byen mest kendt for sine service-erhverv og sin forskning inden for videnskab, sundhed og teknologi, ikke mindst med de to store institutioner, John Hopkins Hospital og John Hopkins University i spidsen, der er byens største arbejdspladser.

Byen er også kendt for at have været fødested for den berømte amerikanske forfatter Henry Louis “H. L.” Mencken og ragtime-pianisten og komponisten James Hubert Blake, og for at være det sted, hvor Billie Holiday trådte sine barnesko. Det var også i Baltimore, at en anden berømt amerikansk forfatter, Edgar Allan Poe, i perioder arbejdede.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Generelt har Baltimore en god og veludviklet infrastruktur, der gør det let at bevæge sig rundt i en lejebil; men som så mange andre storbyer kan myldretiden på de mest trafikerede punkter give årsag til køer og ventetid. Blandt de største og vigtigste veje i byen er de Interstate Highways, der skærer gennem byen i forskellige retninger, herunder Interstate 7o, 83, 95, 97, 395, 695, 795 og 895. Af disse Interstate Highways er de mest centrale Interstate 70, 83 og 95, som dog ikke er direkte forbundet.

Byen har kun to U.S. Routes: U.S. Route 1, der løber forbi centrum og U.S. Route 40, der skærer gennem centrum fra øst til vest.

Lufthavn

Baltimore har to lufthavne: Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport, der er byens suverænt største og eneste internationale lufthavn, samt den lille civile-militære lufthavn Martin State Airport.

Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport ligger 16 kilometer fra Baltimores centrum og kun 51 kilometer nordøst for Washington D.C. Med sine mere end 22 millioner passagerer om året er lufthavnen blandt de 25 mest travle lufthavne i hele Nordamerika – og med ligeså mange årlige passagerer som Washington Dulles International Airport.

Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport har dog ikke nær så mange internationale afgange som Washington Dulles lufthavnen, og da Baltimore City har en relativ tæt beliggenhed på Washington Dulles lufthavn, hvorfra der i skrivende stund (maj 2014) er direkte flyvninger til Kastrup med SAS, er det en oplagt mulighed at flyve fra Danmark til Washington Dulles International Airport (der ligger ca. 40 kilometer vest for Washington D.C. og ca. 96 kilometer fra Baltimore City), hvis man vil undgå en mellemlanding.

Billigste billeje i Baltimore

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Baltimore blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Baltimore Find Billeje her --> Sammenlign priser her